HP Spectre 13 X360 og Spectre 15 X360 - Pennen virker ikke, og batteriet rasler inde i pennen

Dette dokument vedrører pennen med HP-delnummer 920241-001, som blev leveret med HP Spectre 13 X360 og 15 X360.
Pennen (HP-delnummer 920241-001), der fulgte med de berørte computere, virker muligvis ikke, og batteriet kan være løst (rasle) inde i pennen.
Det kan ske, efter du har fjernet certificeringsmærkaten fra pennen. Mærkaten kan klistre fast til den negative jordforbindelsesfjeder og trække denne ud pennens hætte.
    Figur : Certificeringsmærkat på pen og jordforbindelsesfjeder
  1. Certificeringsmærkat
  2. Jordforbindelsesfjeder
Mærkaten behøver ikke at blive fjernet, for at pennen fungerer. Hvis du vælger at fjerne den, skal du undgå at trække fjederen ud. Hvis fjederen ryger med du, skal du sætte den i på følgende måde:
  1. Anbring fjederen i hætte med den brede del først ned i hætten.
  2. Læg batteriet i pennen med den positive ende mod pennens spids.
  3. Skru hætten på. Dette får fjederen til at klikke tilbage på plads.
BEMÆRK: Hvis fjederen mangler, vil HP ikke udskifte pennen.