Bærbare pc'er fra HP - Identificerer originale adaptere og batterier fra HP

Dette dokument vedrører bærbare pc'er fra HP.
HP har implementeret sikkerhedsløsninger, der er designet til at hjælpe HP's kunder med at identificere og købe originale HP-produkter.
En sådan løsning er HP-sikkerhedsmærkaten, som er inkluderet på eller i produktæsker med originale HP-produkter.
Figur : HP-sikkerhedsmærkat
HP-sikkerhedsmærkat

Identificer originale HP-reservedele

Brug følgende instruktioner for at identificere originale adaptere og batterier fra HP:
  1. Kontroller den blå hologram-kopi for at bekræfte, at:
    • OK og afkrydsningen () bevæger sig i modsat retning, når æsken vippes fra top til bund.
    • OK og afkrydsningen () bevæger sig i samme retning, når æsken vippes fra venstre til højre.
    Figur : Den blå hologram
    Den blå hologram for at kontrollere bevægelsen af markeringen og knappen OK, når æsken er vippet
  2. Find HP-sikkerhedsmærkaten, og åbn en app, der kan scanne QR-kode. Appen kan fås i App Store eller Google Play.
    Figur : QR-kode
    QR-kode på sikkerhedsmærkaten
  3. Du kan bruge dit smartphone-kamera til at scanne QR-koden på HP-sikkerhedsmærkaten.
  4. Når din scanner behandler QR-koden, skal du kontrollere, at det samme serienummer vises på skærmen. Serienumre, der ikke stemmer overens, er sandsynligvis forfalsket.
    Figur : Serienummer fra QR-koden
    Serienummer på skærmen

Identifikation af forfalskede batterier

Batterier, der ikke er ægte og originale HP-batterier, kan forårsage sikkerhedsproblemer og problemer med kvaliteten. HP anbefaler, at du kun bruger originale HP-batterier. Et forfalsket batteri er ikke let at identificere, men der er nogle oplysninger på batteriet og emballagen, der hjælper dig til at genkende et forfalsket batteri. Forfalskede batterier kan findes i hæderlige forretninger, samt online og i mindre hæderlige forretninger. Kontroller følgende oplysninger for at sikre, at du køber et originalt HP-batteri:
  • Pris
    Når du skal købe et batteri, skal du være opmærksom på HP's anbefalede pris. Hvis et batteri bliver solgt af HP til 75 $ eller mere, og du kan finde en person, som sælger et batteri, der ligner et HP-produkt, til 20 $ eller 30 $ dollars, kan du forvente, at det er et forfalsket batteri.
  • Emballage
    HP-batterier leveres i officiel HP-emballage. Hvis du har købt dit batteri online, og det er i et almindeligt, generisk omslag eller kun pakket i bobleplast, er det muligvis forfalsket.
    Figur : Forfalsket emballage
    Forfalsket emballage
    Figur : Original HP-emballage
    Original HP-emballage
  • Komponentsporingsnummer
    Batteriet har en mærkat med et komponentsporingsnummer. Originale HP-batterier starter med 6-tal.
    Figur : Forfalskede batterier starter ikke med 6-tal.
    Forfalskede batterier starter ikke med 6-tal.
    Figur : Original - begynder med 6
    Original - begynder med 6
  • Forkert stavede ord på etiketter
    Kontroller for forkert stavede ord på etiketter. Nogle eksempler på forkert stavede ord:
    Figur : VURDERING forkert stavet som VUDERING
    VURDERING forkert stavet som VUDERING
    Figur : Adresse forkert stavet som addres
    Adresse forkert stavet som addres
    Figur : Brænder forkert stavet som brænner
    Brænder forkert stavet som brænner