HP pc'er - Berøringsskærmens kompatibilitet med pen

Dette dokument vedrører HP pc'er, der er kompatible med HP penne.
Penne, som ikke er fra HP, kan klassificeret som enten en aktiv eller en passiv pen:
  • En aktiv pen (også kaldet en digital pen) benytter en digitaliseringsenhed, der er indbygget i skærmen, til at muliggøre kommunikation mellem den berøringsfølsomme skærm og pennen. En aktiv pen kan understøtte mange af eller alle de funktioner, der understøttes af en mus, såsom højreklik, pege og meget mere. Mange aktive pennemodeller kan blokere spormærker fra din hånd, der hviler på skærmen, eller din håndflades strøg, mens du skriver, så skærmen kun registrerer tryk fra pennen.
    Aktive penne, som ikke er fra HP, understøttes ikke på HP-computere og er muligvis ikke kompatible.
  • En passiv pen (også kaldet en kapacitiv pen) fungerer på samme måde som din finger på skærmen. Passive penne kræver ikke batterier, og de fungerer på alle enheder med berøringsskærm.
    Selvom aktive penne, som ikke er fra HP, ikke understøttes af HP, fungerer de fleste sammen med berøringsskærme på computere og tablets fra HP.