HP ENVY 13-D000 bærbare pc'er - Computerens temperatur er højere over midten af tastaturet

Computerens overfladetemperatur kan være varmere at røre ved på området over midten af tastaturet.
Fig: 1: Varmt område over midten af tastaturet:
Computere:
  • HP ENVY 13-D000 bærbare pc'er
BEMÆRK: HP's systemtermiske løsninger er grundigt testet for at sikre, at alle komponenter fungerer godt inden for sikkerhedsgrænserne og ligger under specifikationerne for maksimal komponenttemperatur under alle driftsbetingelser. Det er normalt, at visse systemoverfladetemperaturer øges under drift. Dette har ikke indvirkning på produktets langsigtede pålidelighed.
For at optimere brugeroplevelsen skal du downloade og installere følgende SoftPaq for at opdatere BIOS:
Beskrivelse af SoftPaq
Produktmeddelelser
Download SoftPaq
Opdatering af system-BIOS til bærbar HP-computer (Intel-processorer)
Version: F.36
Revision: A
BEMÆRK: En nyere version af denne software kan være tilgængelig. Søg efter nyere versioner på http://www.hp.com/.