Pc'er fra HP - Oprette forbindelse til Wi-Fi-netværk (Windows 10)

Dette dokument vedrører computere fra HP og Compaq med Windows 10.
Dette dokument indeholder oplysninger om emner, som f.eks. hvordan du gør det sværere for personer at spore din placering, når du har forbindelse til internettet, hvordan du tilslutter til internet-hotspots samt generel brug af Wi-Fi.