HP 15 bærbare pc'er - Trådløst Internet og Bluetooth er langsom eller kan ikke oprette forbindelse (Realtek WLAN)

Dette dokument vedrører HP-computere, der bruger et trådløst netværk sammen med Windows 10.
Trådløse forbindelser eller Bluetooth-forbindelser er langsomme og kan ikke tilslutte. Dette sker, efter operativsystemet er blevet opgraderet til Windows 10. Computeren kan udvise et eller flere af følgende symptomer:
  • Der kan ikke oprettes forbindelse til internettet
  • Forbindelseshastigheder er langsomme
  • Trådløs-knappen fungerer ikke
  • Bluetooth fungerer ikke
For at løse dette problem skal du downloade og installere følgende SoftPaq:
Beskrivelse af SoftPaq
Produktmeddelelser
Download SoftPaq
Realtek RTL8723BE/RTL8188EE 802.11b/g/n trådløse LAN-drivere
Version: 2023.15.701.2015
Revision: A
BEMÆRK: En nyere version af denne software kan være tilgængelig. Søg efter opdaterede drivere og software til din computer på http://www.hp.com/.