HP bærbare pc'er - Gendan Windows XP-operativsystemet på en bærbar mini-pc ved hjælp af HP Recovery

Dette dokument omhandler, hvordan man gendanner en HP bærbar mini-pc, der oprindeligt er konfigureret med Windows XP-operativsystemet.
Hvis din bærbare pc oprindeligt blev konfigureret med Windows 7-operativsystemet, skal du se HP Guided Solution - Udførelse af HP-Systemgendannelse.
Hvis din bærbare ikke-mini-pc oprindeligt er konfigureret med XP eller et andet operativsystem, skal du bekræfte, at du bruger den korrekte gendannelsesprocedure, se Oversigt over gendannelse eller geninstallation af det oprindelige operativsystem.