HP bærbare pc'er - Gendan Windows Vista-operativsystemet ved hjælp af sikkerhedskopierings- og gendannelsesfunktioner til Windows

Dette dokument omhandler, hvordan man gendanner en Compaq/HP bærbar pc, der oprindeligt er konfigureret med Windows Vista ved hjælp af den oprindelige Windows funktionalitet.
For at bruge gendannelsesfunktionen fra HP på din bærbare pc, som oprindeligt blev konfigureret med Windows Vista operativsystemet, skal du læse Gendan det oprindelige Windows Vista-operativsystem ved hjælp af HP Recovery
Hvis din bærbare pc oprindeligt blev konfigureret med Windows 7-operativsystemet, skal du se HP Guided Solution - Udførelse af HP-Systemgendannelse.
Hvis din bærbare pc oprindeligt er konfigureret med XP eller et andet operativsystem, skal du bekræfte, at du bruger den korrekte gendannelsesprocedure, se Oversigt over gendannelse eller geninstallation af det oprindelige operativsystem.