HP-pc'er - HP OMEN-gaminghub

Dette dokument gælder for HP-computere med Windows 10 og HP OMEN Gaming Hub installeret.
Du kan bruge OMEN Gaming Hub til at optimere ydeevnen og tilpasse OMEN bærbare pc'er, stationære computere og tilbehør. Der er forskellige funktioner tilgængelige afhængigt af dit system. Selvom OMEN Gaming Hub kan downloades på alle Windows 10 computere, afhænger de tilgængelige specifikke funktioner af HP OMEN-computeren eller tilbehøret, der er tilknyttet profilen.
bemærk:
OMEN Gaming Hub erstatter OMEN Command Center.

OMEN-gaminghub'ens funktioner

OMEN Gaming Hub tilbyder følgende værktøjer til at overvåge og forbedre systemets ydeevne:
  • Systemsikkerhed: Se udnyttelses procenterne for GPU (Graphics Processing Unit), CPU'en (Central Processing Unit), netværkshastigheder og hukommelse.
  • Overclocking: Overvåg og Juster systemets ydeevne.
  • Netværksbooster: Se den aktuelle tilgængelige netværksbåndbredde og den aktuelle optimering.
  • Lys: Tilpas dit tastatur og ydre belysning.
  • Funktionstilstand: Vælg en brugerdefineret tilstand for at optimere ydeevnen.
  • Update Management: Se nye funktioner og anbefalede opdateringer
  • Underspænding: Reducer strømmen til CPU'en, så computeren kan køre køligere.
OMEN Gaming Hub tilbyder følgende funktioner til at overvåge og forbedre gameplay:
  • Rewards: Tilmeld dig udfordringer og vind præmier.
  • Coaching: Se ydeevne tilbagemeldinger for at forbedre dit gameplay.
  • Mine spil: Administrér, og få adgang til dit spilbibliotek fra ét sted.
  • Spil Stream: Brug din VARSELs-PC til at hoste gameplayet.
bemærk:
Installer den nyeste version af OMEN Gaming Hub fra Microsoft Store. Ældre versioner af OMEN Gaming Hub har en anden navigation og kræver, at HP Support Assistant installeres.
Tidligere varsel-pc'er kræver en BIOS-opdatering, før de understøtter alle funktioner i Microsoft store-appen. Hvis det er nødvendigt, kan du geninstallere det Win32-baserede program fra siden med download af software og drivere til din computermodel.

OMEN-gaminghub-funktioner

Opdatering af OMEN Gaming Hub fra Microsoft Store

Opdater OMEN Gaming Hub ved at downloade appen fra Microsoft Store.
  1. Klik på ikonet Microsoft store på proceslinjen.
  2. Søg efter OMEN Gaming Hub.
  3. Klik på Opdater.
    Vent, mens programmet hentes og installeres.
  4. Klik på Afspil.
    OMEN Gaming Hub åbnes.

Startskærmbillede

Startsiden for OMEN Gaming Hub viser funktioner, som er tilgængelige på din computer.
bemærk:
Tilgængelige funktioner varierer afhængigt af OMEN-systemmodeller.
Startskærmbillede for OMEN Gaming Hub

Opdateringer

OMEN Gaming Hub søger automatisk efter opdateringer ved start. Der er også mulighed for at søge efter nye opdateringer.

Overclocking

Brug overclocking-skærmen til at overvåge og justere systemets ydeevne. De tilgængelige værktøjer varierer afhængigt af computerens hardwarekonfiguration.
bemærk:
OMEN-notebook-pc'er fra HP kræver en ekstern strømforsyning for at få adgang til Overclocking-skærmbilledet.

Præstationsstyring

Rediger din VARSELs computers ydeevne til den tilstand, der fungerer bedst for den opgave, du udfører. Den bærbare computer forbliver i standard tilstand, indtil du skifter til Comfort-eller performance-tilstand.
bemærk:
Performance Control og blæser kontrol er kun tilgængelige på visse computermodeller. Se omEN Gaming Hub-funktioner i dette dokument for at se, om denne funktion er tilgængelig på din computer.
På dashboardet for ydeevnekontrol, skærmens CPU-temperatur, GPU-temperatur og CPU-udnyttelse i real-tid.
Skærmbilledet Præstationsstyring indstillet til standard

Netværksbooster

Juster netværksprioriteringer for at booste systemets ydeevne.

Undervolting

Ændre CPU'ens strømforbrug for at reducere computerens varme. Jo højere CPU'ens spændingskrav er indstillet, jo højere er CPU'ens varmekapacitet. Denne funktion kan reducere CPU'ens kernespænding uden at reducere CPU'ens ydeevne.
  advarsel:
Ændring af CPU'ens spænding kan få systemet til at gå i gang.
bemærk:
Underspænding er kun tilgængelig på visse computermodeller. Se tabellen OMEN Gaming Hub i dette dokument for at se, om denne funktion er tilgængelig på din computer.
Før du bruger denne funktion, skal du kontrollere, at du opdaterer computeren til den seneste version af BIOS, der er tilgængelig på HP's websted. Hvis du ikke har den nyeste BIOS, beder OMEN Gaming Hub dig om at opdatere din BIOS.
Underfunktionerne er som standard slået fra.
Underspændingsfane
På fanen Underspænding viser CPU'ens temperatur, hyppighed og spændingsdisplay i realtid. Afsnittet Testresultater viser referencedata for systemydeevne, når funktionen underaktivering er aktiveret. Disse testresultater afhænger af computerens temperatur og kan være anderledes, hver gang du kører en benchmarkingtest.
For at køre en benchmarkingtest skal du klikke på Kør test. Testprocessen kan tage et par minutter, og din computer kan vise en blå skærm flere gange, indtil testen er færdig, og de nye værdier er blevet anvendt på computeren.

Galleri

Du kan vælge et HD-OMEN-skrivebordsbaggrund eller -baggrundsbillede på en hvilken som helst pc.
Fanen Galleri viser HD-billeder, der enten kan downloades eller anvendes direkte på skrivebordets baggrund.
Valg af baggrund i galleriet

Lys

Konfigurer LED-lysene på OMEN-computeren eller den eksterne enhed. Lysfunktionerne varierer afhængigt af produktet. Hvert lysområde vises som en separat fane.
bemærk:
Din enhed kan se anderledes ud end den her viste, men trinene for lyskonfiguration er de samme.

Makroer

Konfigurer makrotasterne (P1-P6) på din OMEN-computer for at starte en sekvens af registrerede tastetryk ved hjælp af en enkelt tastetryk.
bemærk:
Denne makrofunktion er kun tilgængelig på OMEN-computere med dedikerede makrotaster.

Rewards

Rewards-funktionen giver dig mulighed for at fuldføre Challenges for at vinde præmier. Denne tjeneste er aktiveret i samarbejde med versus-systemer.
  1. Log på med en HP-konto for at få adgang til VARSELs belønninger. Skriv din fødselsdato, når du bliver bedt om det.
    bemærk:
    Du skal være 16 år eller ældre for at deltage i Rewards-funktionen.
    Indtast fødselsdato
  2. Klik på Accepter for at tillade versus-systemer at godkende ved hjælp af din HP-konto.
    Accepter versus system adgang
  3. Klik på Aktivér placerings sporing i Windows-indstillinger eller Fortsæt uden at slå placeringtil, og følg derefter vejledningen på skærmen.
  4. Klik på et Reward-kort for at få mere at vide om udfordringen.
    Liste over belønnings udfordringer
  5. Klik på Start Challenge på Reward-kort for at begynde en Challenge.
    Start en Challenge
  6. Gennemfør udfordringen for at få belønningen.
    Når du har fuldført en Challenge, vises en meddelelse, der beskriver din gevinst og en e-mail sendes til den e-mailadresse, du brugte under registreringen. Åbn e-mailen, og følg derefter instruktionerne for at indløse din belønning.

Coaching

Brug gamer performance Index (GPI) med coaching funktionen til at identificere stærke og svage sider ved vigtige spil færdigheder.
Coaching er aktiveret i samarbejde med Mobalytics og er gratis i et år til alle varsel PC-brugere. Hvis du ikke har en Mobalytics konto, kan du oprette en.
  1. Log på med din HP-konto.
  2. Log ind på din Mobalytics-konto. Hvis du ikke har en konto, skal du klikke på Opret kontoog derefter følge vejledningen på skærmen.
    Linket HP-ID og Mobalytics konti.
Log på Mobalytics-konto

Mine spil

Mine spil er en funktion, der samler alle dine spil på ét sted.
bemærk:
Modeller med to skærme har et andet layout, der passer til det mindre skærmbillede, funktionaliteten er den samme.

Game Stream

Game Stream er en spilleservice, der leveres via OMEN Gaming Hub. Mindst to computere er påkrævet for at bruge Game Stream. En understøttet OMEN-pc fungerer som vært, mens andre klient-pc'er skal køre Windows 10.

Hjælp

Klik på Hjælp for at åbne supportsiden for OMEN Gaming Hub.

Ofte stillede spørgsmål

Gennemgå følgende ofte stillede spørgsmål (FAQ'er) for at finde svar på almindelige spørgsmål om HP OMEN Gaming Hub.