HP OMEN Command Center

Dette dokument gælder HP OMEN-computere med HP OMEN Command Center installeret.
Funktioner for OMEN Command Center
OMEN Command Center tilbyder værktøjer for at overvåge og forbedre systemets ydeevne.
  • Dashboard for ydeevne
  • Overclocking-værktøjer
  • Optimering af netværk
  • Opdateringsstyring
  bemærk:
HP Support Assistant er påkrævet for at bruge OMEN Command Center. Hvis HP Support Assistant ikke er installeret, vises en meddelelse, hvor du bliver bedt om at downloade og installere den.
Startskærmbillede
OMEN Command Center-startskærmen viser en række oplysninger til at overvåge dine computeres status og ydeevne.
  bemærk:
Tilgængelige funktioner varierer afhængigt af OMEN-systemmodeller
Figur : Startskærm for Command Center Home
Startskærm for Command Center Home
Opdateringer
OMEN Command Center søger efter opdateringer automatisk ved start. Der er også mulighed for at søge efter nye opdateringer.
Overclocking
Brug overclocking-skærmen til at overvåge og justere systemets ydeevne. De tilgængelige værktøjer varierer afhængigt af computerens hardwarekonfiguration.
Netværksbooster
Juster netværksprioriteringer for at booste systemets ydeevne.
Lys
Konfigurer LED-lysene på OMEN-computeren eller den eksterne enhed. Lysfunktionerne varierer afhængigt af produktet. Hvert lysområde vises som en separat fane.
  bemærk:
Din enhed kan se anderledes ud end den her viste, men trinene for lyskonfiguration er de samme.
Hjælp
Klik på knappen Hjælp for at åbne et browservindue for at kontakte HP’s kundesupport.