HP ENVY Curved All-in-One - Trådløs opladning en mobil enhed

Dette dokument vedrører HP ENVY Curved All-in-One 34-b000 – b099-computere og kompatible mobile enheder.
Mobile enheder, der understøtter trådløs opladning, kan oplades på den nederste del af HP ENVY Curved All-in-One.
Trådløst opladning af din mobile enhed
Trådløs opladning er understøttet på Qi-aktiverede enheder. For at oplade din kompatible enhed trådløst, skal du lade enheden hvile på den nederste del af computeren, når computeren tændes. Anbring enheden med skærmen opad, og placer enhedens trådløse opladningsspole direkte oven på det firkantede ikon på computerens basisenhed.
Figur : Placering af en mobiltelefon på den nederste del af computeren
Placering af en mobiltelefon på den nederste del af computeren
Figur : Telefonopladning på den nederste del
Telefonopladning på den nederste del af computeren
Indikatorer for opladning
Opladningstider og indikatorlys på enheden, der oplades, kan variere.
Den nederste del af computeren indeholder indikatorlys for at angive fuld opladning på den mobile enhed.
Indikatorlys
Opladningsstatus
Slukket
Slukket
Fast hvid
Opladning fuldført
Blinker hvidt
Opdatering af firmware
Lyser gult
Oplader
Blinker gult
Fejl
Opladning af din enhed, når computeren er slukket
Når du benytter følgende fremgangsmåde, kan du oplade en enhed på basen, mens computeren er slukket.
Tænd computeren, og tryk straks flere gange på tasten F5. Fortsæt med at trykke, indtil du ser meddelelsen Trådløs oplader.
Figur : Tryk på F5, mens computeren tændes
Tryk på F5, når computeren tændes
Der vises en meddelelse om trådløs oplader. Nu, hvor computeren er slukket, aktiveres trådløs opladning.
Figur : Trådløs opladning er nu aktiveret, når systemet er slukket
Trådløs opladning er nu aktiveret, når systemet er slukket