HP Pavilion Wave-pc'er - Opsætning af din HP Pavilion Wave

Disse oplysninger vedrører HP Pavilion Wave-pc'er.
Figur : Stationære pc’er i HP Pavilion Wave-serien
Stationære pc’er i HP Pavilion Wave 600-serien
Dokumentet beskriver, hvordan du konfigurerer din HP Pavilion Wave-computer, tilslutter den til et netværk og bruger den som en mediehub.
Opsætning af computeren
Benyt følgende trin til at opsætte computeren.
  1. Tag computeren ud af emballagen.
  2. Sæt netledningen i strømadapteren. Tilslut strømadapteren til computeren, og slut netledningen til en stikkontakt.
      Figur : Tilslutning af netledningerne
      Opsætning af computeren
    1. Sæt netledningen i strømadapteren
    2. Sæt netledningen i strømudtaget
    3. Sæt strømadapteren i computeren
    4. Sæt skærmen i stikkontakten
  3. Tilslut skærmen til computeren, og tænd den. Computeren har HDMI- og DisplayPort-tilslutninger.
    Figur : Tilslutning af skærmen
    Tilslutning af skærmen til computeren
  4. Hvis du bruger trådløs mus og tastatur, skal du fjerne plastfligen til batteriet fra både tastaturet og musen.
    Figur : Fjernelse af batterifligene
    Fjernelse af batterifligene
  5. Tænd den trådløse mus. Trådløs mus og tastatur tilsluttes computeren, når du tænder for den.
    Hvis du har kablet mus og tastatur, skal du tilslutte dem USB-portene på bagsiden af computeren.
      Figur : Tilslutte tastaturet og musen
      Tilslutte tastaturet og musen
    1. Tilslutning af trådløs(t) tastatur og mus
    2. Tilslutning af kablet tastatur og mus
  6. Tryk på tænd/sluk-knappen bag på computeren for at tænde den.
    Figur : Tænd/sluk-knappen bag på computeren
    Tænd/sluk-knappen bag på computeren
  7. Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre computeropsætningen.
  8. Når du bliver bedt om at tilslutte til et trådløst netværk, skal du vælge netværksikonet i nederste højre hjørne af proceslinjen og oprette forbindelse til et af de tilgængelige netværk.
      bemærk:
    For at opsætte et WLAN og få forbindelse til internettet skal du have et bredbåndsmodem (enten DSL eller kabel, der købes separat), en højhastighedsinternetforbindelse købt af en internetudbyder og en trådløs router (købes separat).
Tilslutning af din HP Pavilion Wave til et tv
Du kan tilslutte en skærm eller et tv til din HP Pavilion Wave-computer som den primære skærm eller som den sekundære skærm. Hvis du slutter computeren til en stor skærm, kan du nemmere dele musik, fotos og videoer i en gruppeindstilling end med en bærbar computer eller mobilenhed.
Du kan tilslutte tv'et til enten DisplayPort- eller HDMI-tilslutninger på computeren. Men hvis din skærm allerede er tilsluttet HDMI-porten på computeren, skal du købe en HDMI-to-DisplayPort-adapter.
Figur : HDMI-to-DisplayPort (DP) adapter
HDMI-to-DisplayPort (DP) adapter
Brug følgende trin til at tilslutte din HP Pavilion Wave-computer til et tv, der bruger en HDMI-tilslutning:
  1. Sluk for computeren.
  2. Sluk tv'et.
  3. Slut et HDMI-kabel til computeren og til tv'et.
      Figur : Tilslutning af HDMI-kablet
      Tilslutning af HDMI-kablet mellem tv'et og computeren
    1. DisplayPort
    2. HDMI
  4. Tænd tv’et, og brug knappen INPUT eller SOURCE på tv’ets fjernbetjeningsknap for at vælge HDMI-porten, som tv’et er tilsluttet. Du kan have mere end én HDMI-port på tv'et. Sørg for at vælge den rigtige, for eksempel HDMI 2.
  5. Tænd computeren.
Afspilning af musik med Cortana
Med den indbyggede mikrofon på HP Pavilion Wave kan du tale med Cortana og høre hende svare. Du kan videochatte og høres tydeligt; Konfigurer påmindelser, planlæg møder, eller søg på internettet med din stemme; Bed Cortana om at afspille musik for dig og meget mere.
Følgende oplysninger beskriver, hvordan du konfigurerer Cortana, aktiverer funktionen Hey Cortana, og hvordan du afspiller musik med Cortana.
Brug din HP Pavilion Wave som en hub til streaming af medier
Tilslut din HP Pavilion Wave til dit tv som en hub til streaming af medier. Du kan downloade og streame musik, film og tv-udsendelser fra medietjenester som f.eks. Netflix, Amazon Prime, iTunes og Napster.
Disse oplysninger beskriver, hvordan du streamer og ser en film fra Netflix.
  bemærk:
Netflix er en betalt abonnementstjeneste. En konto er påkrævet for at streame medier fra Netflix.
  1. Sørg for, at din computer har forbindelse til internettet.
  2. Computeren skal være tilsluttet tv'et. Se Tilslutning af din HP Pavilion Wave til et tv i dette dokument for yderligere oplysninger.
  3. I Windows skal du søge efter og åbne Netflix-appen eller installere Netflix-appen fra Windows Store.
  4. Log på din konto (eller opret en konto). Netflix åbnes og viser din liste over softwaretitler og forslag.
    Figur : Åbning af Netflix
    Åbning af Netflix
  5. Vælg den titel, du vil se, og klik på knappen Afspil.
    Figur : Afspilning af en film fra Netflix
    Afspilning af en film fra Netflix
Se Se film med Netflix for yderligere oplysninger om, hvordan du bruger Netflix.