Pc'er HP - Tilslutning af enheder og deling af filer ved hjælp af HP Orbit

Indledning

HP Orbit forbinder din telefon, computer og tablet for at få tingene klaret og samtidigt stadig være tilsluttet. Funktionen HP Orbit Canvas giver dig mulighed for at overføre filer til din computer og mobiltelefon via dit Wi-Fi-netværk eller LAN. Dette dokument beskriver, hvordan du kommer i gang, og giver svar på ofte stillede spørgsmål (FAQ) om HP Orbit.

Sådan kommer du i gang

For at komme i gang med HP Orbit har du brug for en computer med Windows 10 med den forudinstallerede HP Orbit-app. Du har også brug for enten en Android-enhed (telefon eller tablet), der kører Android OS 4.1 eller nyere, og/eller en iOS-enhed (telefon eller tablet), der kører iOS 9.1 eller nyere.

Giv HP feedback

Brug en af følgende metoder til at give HP feedback om din HP Orbit Canvas-oplevelse:

Ofte stillede spørgsmål vedrørende HP Orbit

Find svar på ofte stillede spørgsmål om HP Orbit i de følgende afsnit.

Windows-computerproblemer

Brug oplysningerne i dette afsnit til at besvare spørgsmål om Windows-computerproblemer i HP Orbit.

Problemer med Android-enhed

Brug oplysningerne i dette afsnit til at besvare spørgsmål om problemer med Android-enhed i HP Orbit.

Problemer med iOS-enhed

Brug oplysningerne i dette afsnit til at besvare spørgsmål om problemer med iOS-enhed i HP Orbit.

Problemer med parring

Brug oplysningerne i dette afsnit, hvis du har problemer med parring af dine enheder i HP Orbit.

Problemer med overførsel for computer

Brug oplysningerne i dette afsnit, hvis du har problemer med dele filer fra computeren i HP Orbit.

Problemer med overførsel for Android

Brug oplysningerne i dette afsnit, hvis du har problemer med at overføre dine filer med din Android-enhed.

Problemer med overførsel for iOS

Brug oplysningerne i dette afsnit, hvis du har problemer med at overføre dine filer med din iOS-enhed.

Problemer med visning af filer

Brug oplysningerne i dette afsnit, hvis du har problemer med at få vist delte filer i HP Orbit.

Problemer med sletning af filer

Brug oplysningerne i dette afsnit, hvis du har problemer med at slette filer i HP Orbit.

Send og del problemer

Brug oplysningerne i dette afsnit, hvis du har problemer med at sende eller dele filer i HP Orbit.

Problemer med lagring af filer

Brug oplysningerne i dette afsnit, hvis du har problemer med at gemme delte filer i HP Orbit.

Problemer med feedback

Brug følgende oplysninger til at sende HP Orbit-feedback til HP.

Installationsproblemer

Brug oplysningerne i dette afsnit til at få svar på spørgsmål om installation og afinstallation af HP Orbit.

Andre problemer med HP Orbit

Hvis du har fundet nogle andre fejl, eller hvis problemet stadig ikke er løst, skal du kontakte HP Support.