Stationære pc'er fra HP og Compaq - Ofte stillede spørgsmål om Windows Media Center (Windows 7)

Dette dokument vedrører stationære pc’er fra HP og Compaq, der blev leveret med Windows 7 Media Center (Windows 7 Home Premium- og Ultimate-udgaver).
Læs listen med ofte stillede spørgsmål for at finde de mest almindelige svar. Hvis du vil have flere oplysninger om et givet svar, skal du klikke på svaret for at udvide oplysningerne.
Hvordan får jeg digitalt tv?
Min computer har Windows 7, men jeg kan ikke finde Windows Media Center. Hvor er det?
Mine tv-optagelser springes over, stopper eller mislykkes. Hvordan kan jeg forhindre, at dette sker?
Live-tv er forvrænget og flimrer. Hvordan kan jeg forhindre, at dette sker?
Windows Media Center viser en fejl, og jeg ikke kan se tv. Hvorfor?
Min computer fra HP blev leveret med Windows Media Center, men den har ikke et tv-stik på bagsiden. Hvordan kan jeg se tv?
Hvilke typer filer understøtter Media Center?
Hvorfor kan jeg ikke se video i Windows Media Center?
Hvordan kan jeg overføre mine VHS-hjemmevideoer til min computer?
Hvordan kan jeg opdatere min Windows Media Center-software?
Hvorfor er der intet tv-signal, når jeg bruger Windows Media Center-softwaren?
Hvordan får jeg tv-oplysninger vist i programguiden?
Hvordan gemmer jeg fotos på en cd eller dvd?
Min fjernbetjening fungerer ikke korrekt. Hvordan får jeg den til at virke?
Hvordan kan jeg bruge forældrekontrol til at forhindre voksenindhold i at blive vist?
Hvorfor blev min tv-optagelse ikke optaget?
Kan jeg tilslutte mit videospilsystem (Playstation, Wii eller Xbox) til min computer?
  bemærk:
Et eller flere af ovennævnte links vil føre dig uden for Hewlett-Packards websted. HP kontrollerer ikke og er ikke ansvarlig for information uden for HP's websted.