HP ENVY Curved All-in-One-pc'er - Sådan finder du modelnummeret

Dette dokument gælder for HP ENVY Curved All-in-One-pc’er.
Dette dokument forklarer, hvordan du finder serienummer, produktnummer og modelnummer for HP ENVY Curved All-in-One-computere.
Det er nogle gange nødvendigt at finde serienummeret, produktnummeret og modelnummeret for din computer. Disse numre findes på produktetiketten som nem reference. Benyt følgende fremgangsmåde for at finde numrene på produktetiketten:
  1. Find træk ned-fligen på den nederste kant af computerens bagside.
    Figur : Træk ned-fligen på computerens bagside
    Træk ned-fligen på computerens bagside
  2. Tag fat i fligen, og træk godt i den, indtil produktetiketten er synlig.
    Figur : Sådan trækker du produktetiketten ned
    Sådan trækker du produktetiketten ned
  3. Træk forsigtigt fligen for produktetiketten mod den forreste del af den stationære computer.
    Figur : Forreste side af produktetiketten
    Forreste side af produktetiketten
  4. Fortsæt med at trække i fligen til produktetiketten, indtil den er trukket helt ud. Serienummer, produktnummer og modelnummer er angivet på produktetiketten.
      Figur : Produktnummer
      Produktnummer
    1. Serienummer
    2. Produktnummer
    3. Modelnummer