• Oplysning

Stationære pc'er fra HP og Compaq - Udbedring af tv-tuner-fejl i Media Center (Windows 7)

Dette dokument vedrører stationære computere fra HP og Compaq med Windows 7 Premium.
Når du forsøger at konfigurere tv-signalet i TV-indstillingerne eller afspille live-tv, vises en af følgende fejl:
  • TUNER IKKE FUNDET. Tv-signalet kan ikke konfigureres, fordi der ikke blev registreret nogen tv-tuner. Hvis du har en tuner, skal du sikre, at den er installeret korrekt ...
    Figur : Fejl: TUNER IKKE FUNDET
     Fejl i Media Center: TUNER IKKE FUNDET
  • Visnings- eller lyttekonflikt. Ingen tilgængelig tuner til at opfylde den aktuelle anmodning.
    Figur : Fejl: Visnings- eller lyttekonflikt
    Fejl: Visnings- eller lyttekonflikt
  • TUNER IKKE TILGÆNGELIG. Tv-signalet kan ikke konfigureres, fordi tuneren ikke er tilgængelig. Genstart computeren, og prøv igen.
    Figur : Fejl: Tuner ikke tilgængelig
    Fejl: Tuner ikke tilgængelig
Før du kan se tv i Windows Media Center:
  • skal computeren have tv-tuner-hardware installeret
  • Tv-tuner-hardware skal være kompatibel med Windows 7 Home Premium eller Ultimate Editions
  • skal driverne til tv-tuner være installeret
Hvis din computer ikke har kompatibel tv-tuner-hardware installeret, er disse fejlmeddelelser normale. Du skal købe og installere kompatibel tuner-hardware, før du kan se tv i Media Center.
Hvis din computer har tv-tuner-hardware installeret, skal du bruge følgende trin til fejlfinding af fejlmeddelelser, så Media Center kan bruge tuner-driveren. Efter hvert trin skal du åbne Media Center og prøve at få vist eller konfigureret live-tv. Fortsæt med disse trin, indtil fejlen ikke vises længere, og du kan se tv:
  1. Hvis du bruger et kabelkort, og computeren fortsætter fra dvale- eller standby-tilstand, skal du vente mindst 20 sekunder, før du starter den software, der bruger tuneren, herunder Windows Media Center.
  2. Genstart computeren for at synkronisere driveren til Media Center igen:
    1. Klik på Start .
    2. Klik på pilen på værktøjslinjen, og klik derefter på Genstart.
    3. Vent, til Windows og alle startelementer er indlæst, før du åbner Windows Media Center.
  3. Hvis du tilføjede et nyt tuner-kort, skal du kontrollere, at tuner-kortet er kompatibelt med Windows 7 Premium eller Ultimate. Se efter Certificeret til Windows 7 på produktemballagen, eller gå til følgende websted for at kontrollere for kompatibilitet:
    Microsoft Support: Windows 7 Hardware Compatibility List (på engelsk)
  4. Rediger Windows Media Center-modtagertjenesten fra et specifikt kontonavn til Lokal systemkonto:
    1. Klik på Start , og skriv Administrationsværktøjer i feltet Søg.
      Klik på Administrationsværktøjer i søgeresultaterne.
    2. Dobbeltklik på Tjenester.
      Figur : Tjenester i Administrationsværktøjer
      Tjenester i Administrationsværktøjer
    3. Rul ned i listen over tjenester, og find Windows Media Center-modtagertjeneste. Du skal muligvis udvide kolonnen Navn ved at klikke på og trække i højre side af kolonnetitlen.
    4. Højreklik på Windows Media Center-modtagertjeneste, og klik derefter på Egenskaber.
      Figur : Windows Media Center-modtagertjeneste: Egenskaber
      Windows Media Center-modtagertjeneste: Egenskaber
    5. Klik på fanen Log på, og vælg derefter Lokal systemkonto.
      Figur : Sådan logger du på som Lokal systemkonto
      Valg af Lokal systemkonto
    6. Klik på Anvend, og klik derefter på OK på Tjenester-meddelelsen.
      Figur : Tjenester-advarsel
      Tjenester-advarsel
    7. Genstart computeren.
    8. Klik på OK igen, og genstart computeren.
  5. Geninstaller driverne til tuner:
    • Hvis du tilføjede et tv-tuner-kort separat, skal du installere de drivere, der fulgte med tuner-hardwaren.
    • Hvis din computer blev leveret med Windows 7 Premium og en tuner, skal du geninstallere tuner-driverne. Klik på Start , Alle programmer, Recovery Manager, og klik derefter på Recovery Manager igen.
      Hvis du bliver bedt om det, skal du klikke på Ja for at fortsætte.
      Fra Recovery Manager-skærmbilledet skal du klikke på Geninstallation af hardwaredriver og følge vejledningen på skærmen for at gendanne tuner-driveren.
  6. Installer alle tuner-driveropdateringer fra tuner-producenten:
    • Hvis du har tilføjet et tv-tuner-kort separat, skal du gå til producentens websted og installere alle driveropdateringer til tuneren.
    • Hvis din computer blev leveret med Windows Vista Premium og en tuner, skal du gå til siden HP Software download. Hvis du får vist en side, der anmoder om dit modelnummer, skal du indtaste dit modelnummer i feltet og vælge den version af Windows, computeren bruger. Klik på linket Driver – tv-tuner, og vælg tv-tuneropdateringen. Følg instruktionerne på downloadsiden for at downloade og installere tilgængelige opdateringer, der svarer til tunere.
  7. Brug Systemgendannelse til at gendanne systemet til et tidspunkt, hvor fejlen ikke blev åbnet. Hvis du ikke er bekendt med brugen af Microsoft Systemgendannelse, skal du se HP-supportdokumentet Brug af Microsoft Systemgendannelse i Windows 7.
      bemærk:
    Hvis du kan se fjernsyn efter brug af Systemgendannelse, men fejlmeddelelsen åbnes igen senere, er det en automatisk opdatering, der er i gang og forårsager problemet. Når dette sker, skal du enten forhindre automatisk opdatering i at blive hentet eller geninstallere tuneren, efter at den automatiske opdatering er blevet tilføjet.
  8. Hvis din computer har et PCI-tv-tuner-kort, skal du fjerne kortet og sætte det i PCI-porten igen. Se Installation af en tv-tuner for at få hjælp.
  9. Hvis fejlen fortsætter, skal du sikkerhedskopiere alle vigtige filer og udføre en HP Systemgendannelse ved hjælp af følgende dokument: HP Guided Solution – Udførelse af HP Systemgendannelse.
  10. Hvis fejlen fortsætter efter udførelse af en gendannelse, kan tv-tunerens hardware være beskadiget. Brug Hardware Diagnostic Tools til at teste for hardwareproblemer, og udfør service på computeren.