Stationære pc'er fra HP - Windows 7-, Vista-, XP-produktaktivering

Dette dokument vedrører stationære computere fra HP og Compaq, der er blevet leveret med Windows 7-, Vista- eller XP-operativsystemer.
For at undgå piratkopiering af software kræver Microsoft, at Windows aktiveres, før du kan bruge den fulde version af softwaren. Der findes to måder til aktivering af Windows: Windows Produktaktivering og System Locked Pre-installation.
Windows Produktaktivering (WPA) sender et installations-identifikationsnummer til Microsoft, før Windows verificeres og derefter aktiveres. WPA involverer to numre. Det ene er et installations-id (genereres ved at indtaste en Windows-produktnøgle), som computerens ejer indsender til Microsoft. Det andet er et bekræftelses-id, som tildeles af Microsoft, og som bruges til at aktivere operativsystemets software. Denne metode anvendes, når du opgraderer eller installerer en ny udgave af Windows fra en disk (ikke HP Systemgendannelse).
System Locked Pre-Installation (SLP) finder sted på fabrikken. Ingen indgriben er påkrævet for at aktivere operativsystemsoftwaren før første brug. Med SLP-aktiverede systemer kan det meste af computerens hardware udskiftes uden at genaktivere softwaren gennem Microsoft.
De fleste HP-computere bruger System Locked Pre-Installation for at gøre det nemmere at konfigurere computeren. Hvis du beslutter dig for at installere en anden udgave af Windows på computeren, skal du dog aktivere den nye version af Windows. Der kan også opstå situationer, hvor Windows beder om aktivering af produktet, selvom produktet allerede er aktiveret.
Din Windows-version
Hvis du vil vide mere om, hvordan du aktiverer Windows, skal du vælge et af følgende afsnit, der gælder for din version af Windows.
Nyttige oplysninger
Følgende er en liste over årsager til, at produktaktivering kan være nødvendigt, og en forklaring af de vilkår, der bruges under aktiveringen.
  bemærk:
Et eller flere af ovennævnte links vil føre dig uden for Hewlett-Packards websted. HP kontrollerer ikke og er ikke ansvarlig for oplysninger uden for HP's websted.