Samsung Xpress SL-M2020, SL-M2026 - Omfordeling af toner

Når printerpatronen har nået slutningen af sin levetid:
  • Hvide streger eller lys udskrivning forekommer, og/eller tæthed varierer fra side til side.
  • Statusindikatoren blinker orange.
Hvis dette sker, kan brugeren midlertidigt forbedre udskriftskvaliteten ved at omfordele den resterende toner i patronen. I nogle tilfælde forekommer der stadig hvide streger eller lys udskrivning, selv efter at brugeren har omfordelt toneren.
  bemærk:
  • Billederne i denne brugervejledning kan afvige fra printeren, afhængigt af indstillingerne eller modellen. Kontroller printertypen. Se Oversigt over printeren.
  • Hvis brugeren får toner på tøjet, skal det tørre af med en tør klud og tøjet skal vaskes i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.
  1. Åbn papirbakken (billede 1), løft topdækslet op (billede 2) og træk derefter tonerpatronen ud (billede 3).
    Figur : Printer, åben
  2. For at omfordele toneren, skal du forsigtigt ryste blækpatronen fra side til side.
    Figur : Rystende bevægelse
  3. Installer tonerpatronen.
    Figur : Sæt tonerpatronen i
  4. Luk topdækslet.
    Figur : Topdæksel, lukket