Samsung ProXpress SL-M3820, SL-M4020 - omfordeling af toneren

Når printerpatronen har nået slutningen af sin levetid:
  • Hvide streger eller lys udskrivning forekommer, og/eller tæthed varierer fra side til side.
  • Statusindikatoren blinker rødt. På skærmen vises der muligvis en tonerrelateret meddelelse om, at tonerniveauet er lavt.
Hvis dette sker, kan brugeren midlertidigt forbedre udskriftskvaliteten ved at omfordele den resterende toner i patronen. I nogle tilfælde forekommer der stadig hvide streger eller lys udskrivning, selv efter at brugeren har omfordelt toneren. Skift tonerpatronen. Se Tilgængelige brugerprodukter.
bemærk:
Billederne i denne brugervejledning kan afvige fra printeren, afhængigt af indstillingerne eller modellen.
  advarsel:
  • Udsæt ikke tonerpatronen for lys i mere end nogle få minutter for at forhindre, at den bliver beskadiget. Dæk den til med et ark papir, om nødvendigt.
  • Rør ikke ved tonerpatronens grønne område. Brug håndtaget på patronen for at undgå at røre ved dette område.
  • Brug ikke skarpe genstande, såsom en kniv eller saks, til at åbne tonerpatronens emballage med. De kan ridse patronens tromle.
  • Hvis brugeren får toner på tøjet, skal det tørre af med en tør klud og tøjet skal vaskes i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.
  1. Åbn frontdækslet (billede 1), træk tonerpatronen ud (billedet 2).
    Figur : M3320, M3820, M4020-serien
    Figur : M3325, M3825, M4025-serien
  2. Ryst forsigtigt patronen fem eller seks gange, for at fordele toneren jævnt i patronen.
    Figur : M3320, M3820, M4020-serien
    Figur : M3325, M3825, M4025-serien
  3. Hold tonerpatronen så den passer med til åbningen i printeren. Skub patronen i åbningen, indtil den låser på plads.
    Figur : M3320, M3820, M4020-serien
    Figur : M3325, M3825, M4025-serien
  4. Luk frontdækslet. Sørg for, at dækslet er lukket ordentligt.
    Figur : M3320, M3820, M4020-serien
    Figur : M3325, M3825, M4025-serien