• Oplysning

Samsung Xpress MFP SL-M2885 - omfordeling af toner

Når printerpatronen har nået slutningen af sin levetid:
  • Hvide streger eller lys udskrivning forekommer, og/eller tæthed varierer fra side til side.
  • Statusindikatoren blinker rødt.
  bemærk:
  • Billederne i denne brugervejledning kan afvige fra printeren, afhængigt af indstillingerne eller modellen. Kontroller printertypen. Se Oversigt over printeren.
  • Hvis brugeren får toner på tøjet, skal det tørre af med en tør klud og tøjet skal vaskes i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.
  advarsel:
  • Udsæt ikke tonerpatronen for lys i mere end nogle få minutter for at forhindre, at den bliver beskadiget. Dæk den til med et ark papir, om nødvendigt.
  • Rør ikke ved tonerpatronens grønne område. Brug håndtaget på patronen for at undgå at røre ved dette område.
  • Brug ikke skarpe genstande, såsom en kniv eller saks, til at åbne tonerpatronens emballage med. De kan ridse patronens tromle.
  1. Åbn frontlåget (billede 1), træk tonerpatronen ud (billedet 2).
    Figur : M2670, M2671, M2870, M2880 serierne
    Figur : M2675, M2676, M2875, M2876, M2885, M2886 serierne
  2. Ryst forsigtigt patronen fem eller seks gange, for at fordele toneren jævnt i patronen.
    Figur : M2670, M2671, M2870, M2880 serierne
    Figur : M2675, M2676, M2875, M2876, M2885, M2886 serierne
  3. Hold tonerpatronen så den passer med til åbningen i printeren. Skub patronen i åbningen, indtil den låser på plads.
    Figur : M2670, M2671, M2870, M2880 serierne
    Figur : M2675, M2676, M2875, M2876, M2885, M2886 serierne
  4. Luk frontdækslet. Sørg for, at lågen er lukket ordentligt.
    Figur : M2670, M2671, M2870, M2880 serierne
    Figur : M2675, M2676, M2875, M2876, M2885, M2886 serierne