Samsung MultiXpress MFP SL-K4250-K4350, Color MFP SL-X4220-X4300 - Sådan skiftes tonerpatronen

Dette dokument forklarer, hvordan man skifter tonerpatronen.
Printeren bruger fire farver og har en separat tonerpatron for hver farve: gul (Y), cyan (C), magenta (M) og sort (K).
Når tonerpatronen er helt tom:
  • Statusindikatoren lyser rødt, og skærmen viser fejlmeddelelsen om udskiftning af tonerpatronen.
  • Printeren stopper udskrivningen, og gemmer indgående faxer i hukommelsen. Når farvetonerpatronerne er tomme, men der stadig er toner i den sorte tonerpatron, kan du stadig udskrive i sort/hvidt (jobbene skal være i sort/hvid).
  • Kontroller, hvilken slags tonerpatron din printer bruger.
På dette tidspunkt, skal tonerpatronen skiftes.

Sådan udskiftes en tonerpatron

Benyt disse trin til at sætte tonerpatronen i igen.
  1. Åbn frontdækslet.
    Figur : X422x Series/X425x Series/X430x-serien
    Figur : K425x Series/K430x Series/K435x-serien
  2. Træk den tilsvarende tonerpatronud af printeren.
    Figur : X422x Series/X425x Series/X430x-serien
    Figur : K425x Series/K430x Series/K435x-serien
  3. Tag den nye tonerpatron ud af posen.
    Figur : Pak tonerpatronen ud
  4. Ryst forsigtigt patronen fem eller seks gange, for at fordele toneren jævnt i patronen.
    Figur : X422x Series/X425x Series/X430x-serien
    Figur : K425x Series/K430x Series/K435x-serien
  5. Kun serien K425x Series/K430x Series/K435x: Træk forsigtigt forseglingstapen af den nye tonerpatron.
    Figur : Fjern forseglingstapen
    bemærk:
    Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.
  6. Hold tonerpatronen, og juster den i forhold til åbningen i maskinen. Skub patronen i åbningen, indtil den låser på plads.
    Figur : X422x Series/X425x Series/X430x-serien
    Figur : K425x Series/K430x Series/K435x-serien
  7. Luk frontdækslet. Sørg for, at dækslet lukkes helt.
    Figur : X422x Series/X425x Series/X430x-serien
    Figur : K425x Series/K430x Series/K435x-serien
    bemærk:
    Hvis frontdækslet ikke er helt lukket, virker maskinen ikke.