Samsung MFP SL-K3250-K3300, MultiXpress Color MFP SL-X3220-X3280 - omfordeling af toner

Når printerpatronen har nået slutningen af sin levetid:
  • Hvide streger eller lys udskrivning forekommer, og/eller tæthed varierer fra side til side.
  • Statusindikatoren blinker orange. På skærmen vises der muligvis en tonerrelateret meddelelse om, at tonerniveauet er lavt.
  • Computerprogrammet Samsung Printing Status åbner et vindue, der viser hvilken tonerpatron, der er ved at løbe tør for toner. Se Sådan bruges Samsung Printer Status.
Hvis dette sker, kan brugeren midlertidigt forbedre udskriftskvaliteten ved at omfordele den resterende toner i patronen. I nogle tilfælde forekommer der stadig hvide streger eller lys udskrivning, selv efter at brugeren har omfordelt toneren.
bemærk:
Billederne i denne brugervejledning kan afvige fra printeren, afhængigt af indstillingerne eller modellen. Kontroller printertypen. Se Oversigt over printeren.
  advarsel:
Hvis brugeren får toner på tøjet, skal det tørre af med en tør klud og tøjet skal vaskes i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.
Følgende vejledninger viser, hvordan toneren omfordeles på printere af serien X322x, X328x:
  1. Åbn frontdækslet.
    Figur : Frontdæksel, åben
  2. Lås tonerpatronen op (billede 1), og træk den ud (billede 2).
    Figur : Fjern tonerpatronen
  3. For at omfordele toneren, skal du forsigtigt ryste blækpatronen fra side til side.
    Figur : Rystende bevægelse
  4. Sæt tonerpatronen i (billede 1), og lås den (billede 2).
    Figur : Sæt tonerpatronen i
  5. Luk frontdækslet.
    Figur : Frontdæksel, luk
Følgende vejledninger viser, hvordan toneren omfordeles på printere af serien K325x, K330x series:
  1. Åbn frontdækslet.
    Figur : Frontdæksel, åben
  2. Lås tonerpatronen op (billede 1), og træk den ud (billede 2).
    Figur : Fjern tonerpatronen
  3. For at omfordele toneren, skal du forsigtigt ryste blækpatronen fra side til side.
    Figur : Rystende bevægelse
  4. Sæt tonerpatronen i (billede 1), og lås den (billede 2).
    Figur : Sæt tonerpatronen i
  5. Luk frontdækslet.
    Figur : Frontdæksel, luk