Samsung Xpress SL-M2885 - sådan skiftes billedbehandlingsenheden

Dette dokument forklarer, hvordan man skifter billedbehandlingsenheden. Når billedbehandlingsenheden er brugt op, vises vinduet Udskriftsstatus på computeren, hvilket angiver at billedbehandlingsenheden skal skiftes.
  advarsel:
  • Brug ikke skarpe genstande, såsom en kniv eller saks, til at åbne pakken til billedbehandlingsenheden. De kan ridse overfladen på billedbehandlingsenheden.
  • Undgå, at røre ved det grønne område på billedbehandlingsenheden. Brug håndtaget på billedbehandlingsenheden, så du ikke rører ved dette område.
  • Billedbehandlingsenheden må ikke udsættes for lys i mere end en par minutter, da dette kan beskadige den. Tildæk den til med et ark papir, om nødvendigt.
  • Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand får toneren til at sætte sig i tøjet.
Sådan skiftes billedbehandlingsenheden
Brug disse trin til, at skifte billedbehandlingsenheden.
  1. Åbn frontdækslet, og tag tonerpatronen ud.
      Figur : Sådan åbnes frontdækslet, hvorefter tonerpatronen kan tages ud.
    1. Frontdæksel
    2. Tonerpatron
  2. Træk billedbehandlingsenheden direkte ud af dens plads.
    Figur : Sådan trækkes billedbehandlingsenheden direkte ud
  3. Tag den nye billedbehandlingsenhed ud af emballagen. Sørg for at genbruge relevant emballage.
    Figur : Sådan tages den nye billedbehandlingsenhed ud af pakken
      advarsel:
    Pas på, når pakken til billedbehandlingsenheden åbnes. Eventuelle ridser eller kraftigt lys kan beskadige billedbehandlingsenheden.
  4. Sørg for, at fjerne den beskyttende plastiktap, inden den nye billedbehandlingsenhed sættes i.
    Figur : Sådan tages den beskyttende plastiktap af
  5. Tryk den nye billedbehandlingsenhed i dens plads i printeren.
    Figur : Sådan trykkes den nye billedbehandlingsenhed i printeren
  6. Tryk tonerpatronen ind i printeren igen, og luk derefter frontdækslet.
      Figur : Sådan sættes tonerpatronen i igen, hvorefter frontdækslet lukkes.
    1. Isæt tonerpatronen
    2. Luk frontdækslet