Samsung Xpress SL-M2835, MFP SL-M2885 - Sådan skiftes tonerpatronen

Dette dokument forklarer, hvordan man skifter tonerpatronen. Når tonerpatronen er brugt op, holder printeren op med at udskrive.
bemærk:
  • Ryst tonerpatronen grundigt, da dette forbedre den indledende udskriftskvalitet.
  • Billederne kan afvige fra din printer, afhængigt af dens indstillinger eller model. Kontrollér din printertype.
  • På modellerne SL-M2835, skal du lukke udskriftsbakken, før du åbner topdækslet.
  advarsel:
  • Udsæt ikke tonerpatronen for lys i mere end nogle få minutter for at forhindre, at den bliver beskadiget. Dæk den til med et ark papir, om nødvendigt.
  • Rør ikke ved tonerpatronens grønne område. Brug håndtaget på patronen for at undgå at røre ved dette område.
  • Brug ikke skarpe genstande, såsom en kniv eller saks, til at åbne tonerpatronens emballage med. De kan ridse patronens tromle.
  • Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.

Sådan udskiftes en tonerpatron

Benyt disse trin til at sætte tonerpatronen i igen. Billederne kan afvige fra din printer, afhængigt af dens indstillinger eller model.
  1. Åbn frontdækslet.
    Figur : Åbn frontdækslet
  2. Tag den brugte tonerpatron ud af printeren.
    Figur : Fjern den brugte tonerpatron
  3. Tag den nye tonerpatron ud af emballagen, og ryst forsigtigt tonerpatronen frem og tilbage, for at fordele toneren i den.
    Figur : Serierne M2620/M2621/M2820/M2830, M2670/M2671/M2870/M2880
    Figur : Serierne M2625/M2626/M2825/M2826/M2835/M2836, M2675/M2676/M2875/M2876/M2885/M2886
  4. Fjern beskyttelsesdækslet på den nye tonerpatron.
    Figur : Serierne M2620/M2621/M2820/M2830, M2670/M2671/M2870/M2880
    Figur : Serierne M2625/M2626/M2825/M2826/M2835/M2836, M2675/M2676/M2875/M2876/M2885/M2886
  5. Sæt forsigtigt den nye tonerpatronen i printeren, indtil den klikker på plads.
    Figur : Isæt tonerpatronen
  6. Luk frontdækslet.
    Figur : Luk frontdækslet