• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

Samsung Xpress MFP SL-M2070, SL-M2071 - Sådan skiftes tonerpatronen

Dette dokument forklarer, hvordan man skifter tonerpatronen. Når tonerpatronen er brugt op, holder printeren op med at udskrive.
  bemærk:
  • Ryst tonerpatronen grundigt, da dette forbedre den indledende udskriftskvalitet.
  • Billederne i denne brugervejledning kan afvige fra printeren, afhængigt af indstillingerne eller modellen. Kontrollér din printertype.
  advarsel:
  • Udsæt ikke tonerpatronen for lys i mere end nogle få minutter for at forhindre, at den bliver beskadiget. Dæk den til med et ark papir, om nødvendigt.
  • Rør ikke ved tonerpatronens grønne område. Brug håndtaget på patronen for at undgå at røre ved dette område.
  • Brug ikke skarpe genstande, såsom en kniv eller saks, til at åbne tonerpatronens emballage med. De kan ridse patronens tromle.
  • Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.
  • Når du åbner en scannerenhed, skal du holde dokumentføderen og scannerenheden sammen.
Sådan udskiftes en tonerpatron
Benyt disse trin til at sætte tonerpatronen i igen.
  1. Åbn scanningsenheden.
    Figur : Åbn scanningsenheden
  2. Åbn det indvendige dæksel.
    Figur : Åbn det indvendige dæksel
  3. Tag den brugte tonerpatron ud af printeren.
    Figur : Fjern den brugte tonerpatron
  4. Tag den nye tonerpatron ud af emballagen.
    Figur : Pak den nye tonerpatron ud
  5. Ryst forsigtigt tonerpatronen, så toneren fordeles.
    Figur : Ryst forsigtigt tonerpatronen
  6. Hold i tonerpatronens håndtag, og sæt den forsigtigt i printeren.
    Figur : Udskiftning af tonerpatronerne
  7. Luk det indvendige dæksel.
    Figur : Luk det indvendige dæksel
  8. Luk scanningsenheden.
    Figur : Luk scanningsenheden