Samsung MultiXpress MFP SL-K2200 - Sådan skiftes tonerpatronen

Dette dokument forklarer, hvordan man skifter tonerpatronen. En tonerpatron er ved at være brugt op, når:
  • Der vises en statusindikator og en meddelelse om toneren på skærmen, som fortæller hvornår tonerpatronen skal skiftes.
  • Computerprogrammet Samsung Printing Status åbner et vindue, der fortæller at patronen er løbet tør for toner.
  bemærk:
  • Ryst tonerpatronen grundigt, da dette forbedre den indledende udskriftskvalitet.
  • Billederne i denne brugervejledning kan afvige fra printeren, afhængigt af indstillingerne eller modellen. Kontrollér din printertype.
  advarsel:
  • Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.
Sådan udskiftes en tonerpatron
Benyt disse trin til at sætte tonerpatronen i igen.
  1. Åbn frontdækslet.
    Figur : Åbn frontdækslet
  2. Tag den brugte tonerpatron ud af printeren.
    Figur : Fjern den brugte tonerpatron
  3. Tag den nye tonerpatron ud af emballagen.
    Figur : Fjern emballagen
  4. Ryst forsigtigt tonerpatronen, så toneren fordeles.
    Figur : Ryst forsigtigt den nye tonerpatron
  5. Fjern forseglingstapen, ved at trække det af.
    Figur : Fjern forseglingstapen
  6. Sæt forsigtigt udskiftningstonerpatronen i printeren, indtil den klikker på plads.
    Figur : Isæt tonerpatronen
  7. Luk frontdækslet.
    Figur : Luk frontdækslet