Samsung Xpress SL-M2835 - udskiftning af billedenheden

Dette dokument forklarer, hvordan man skifter billedbehandlingsenheden. Når billedbehandlingsenheden er brugt op, vises vinduet Udskriftsstatus på computeren, hvilket angiver at billedbehandlingsenheden skal skiftes.
  advarsel:
  • Brug ikke skarpe genstande, såsom en kniv eller saks, til at åbne pakken til billedbehandlingsenheden. De kan ridse overfladen på billedbehandlingsenheden.
  • Pas på ikke at ridse overfladen på billedbehandlingsenheden.
  • Billedbehandlingsenheden må ikke udsættes for lys i mere end en par minutter, da dette kan beskadige den. Tildæk den til med et ark papir, om nødvendigt.
  • Sørg for, at alle tonerpatronerne er sat ordentligt i, før frontdækslet lukkes.
Sådan skiftes billedbehandlingsenheden
Brug disse trin til, at skifte billedbehandlingsenheden.
  1. Åbn frontdækslet, og tag tonerpatronen ud.
    Figur : Sådan åbnes frontdækslet, hvorefter tonerpatronen kan tages ud.
  2. Træk i håndtaget for, at tage billedbehandlingsenheden ud.
    Figur : Sådan trækkes håndtaget ud, hvorefter den gamle billedbehandlingsenhed kan tages ud
  3. Tag den nye billedbehandlingsenhed ud af pakken.
    Figur : Sådan tages den nye billedbehandlingsenhed ud af pakken
  4. Tag den beskyttende plastikemballage af. Sørg for, at plastikemballagen genbruges.
    Figur : Sådan fjernes den beskyttende plastikemballage
  5. Sæt den nye billedbehandlingsenhed i printeren
    Figur : Sådan sættes den nye billedbehandlingsenhed i printeren
  6. Sæt tonerpatronen i igen, og luk derefter frontdækslet.
    Figur : Sådan sættes tonerpatron i igen, hvorefter frontdækslet lukkes