Samsung Office Laser MFP, Personal Laser MFP-printere - Angivelse af scanningsindstillinger på computeren

Dette dokument beskriver, hvordan du angiver scanningsindstillingerne på computeren.
  bemærk:
Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig, afhængigt af modellen eller valgfri varer.
Angivelse af scanningsindstillinger på computeren
Brug disse trin til at angive scanningsindstillinger på computeren.
  1. Åbn Samsung Easy Printer Manager.
  2. Vælg den relevante printer fra Printer List (Liste over printere).
  3. Klik på menuen Scan to PC Settings (Scan til pc-indstillinger).
  4. Vælg den ønskede indstilling.
    • Scan Activation (Aktivering af scanning): Afgør, om scanning er aktiveret på enheden.
    • Fanen Basic (Grundlæggende): Indeholder indstillinger, der er relateret til generelle indstillinger for scanning og enheder.
    • Fanen Image (Billede): Indeholder indstillinger, der er relateret til ændring af billede.
  5. Klik på Save (Gem) og derefter OK.