Samsung MFP SCX-4621 - Scanning fra en netværkstilsluttet printer

Dette dokument forklarer, hvordan du scanner fra en netværkstilsluttet printer.
bemærk:
Denne funktion er ikke tilgængelig for printere, der ikke understøtter netværksinterface.

Scanning fra en netværkstilsluttet printer

Sørg for, at printerdriveren er installeret på din computer ved hjælp af software-cd'en, da printerdriveren omfatter scanningsprogrammet.
Udfør disse trin for at scanne et dokument.
  1. Anbring et enkelt dokument med forsiden nedad på dokumentglaspladen, eller læg dokumenterne med forsiden opad i dokumentføderen.
    bemærk:
    Hvis du ser meddelelsen Not Available (Ikke tilgængelig), skal du kontrollere portforbindelsen.
  2. Vælg dit registrerede computer-id, og indtast Adgangskode, hvis det er nødvendigt.
    bemærk:
    • Id er det samme id som det registrerede scannings-id til Samsung Easy Printer Manager. I Samsung Easy Printer Manager skal du vælge Switch to advanced mode (Skift til avanceret tilstand) og derefter Scan to PC Settings (Scan til pc-indstillinger).
    • Adgangskode er den firecifrede registrerede adgangskode til Samsung Easy Printer Manager. I Samsung Easy Printer Manager skal du vælge Switch to advanced mode (Skift til avanceret tilstand) og derefter Scan to PC Settings (Scan til pc-indstillinger).
  3. Vælg den ønskede indstilling, og tryk på OK.
    Scanning begynder.
    bemærk:
    Det scannede billede gemmes på computeren her: C:\Brugere\brugernavn\Dokumenter. Mappen kan variere, afhængigt af operativsystemet eller det program, du bruger.