• Oplysning
    Velkommen Samsung Printer Kunder

Har du brug for support til din Samsung printer? HP er her for at hjælpe! Flere oplysninger

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

Samsung MFP SL-K3250-K3300, MultiXpress Color MFP SL-X3220-X3280 - Scanningsfunktioner

Dette dokument forklarer scanningsfunktionerne på din printer.
Scanningsfunktioner
Hvis du vil bruge scanningsfunktionen, skal du trykke på Scan to Email (Scan til e-mail), Scan to USB (Scan til USB), Scan to Server (Scan til server), Scan to PC (Scan til pc), Scan to Samsung Cloud (Scan til Samsung Cloud) eller Scan to Shared Folder (Scan til delt mappe) på displayskærmen.
Hvis der vises et andet skærmbillede skal du trykke på knappen Startsidefor at gå til startskærmen.
Figur : Startskærmbilledet
  • Scan to Email (Scan til e-mail): Scanner og sender den scannede udskrift til destinationen via e-mail.
  • Scan to Server (Scan til server): Scanner og sender den scannede udskrift til destinationen via SMB eller FTP.
  • Scan to PC (Scan til pc): Scanner og sender den scannede udskrift til en computer.
  • Scan to Shared Folder (Scan til delt mappe): Scanner og gemmer den scannede udskrift i den delte mappe.
      bemærk:
    Denne indstilling er tilgængelig, når masselagringsenheden (harddisken) er installeret.
  • Scan to USB (Scan til USB): Scanner og gemmer den scannede udskrift på en USB-hukommelsesenhed.
      bemærk:
    Hvis du vil bruge denne funktion, skal du indsætte et USB-hukommelsesenhed i USB-hukommelsesporten på printeren.
  • Scan to Samsung Cloud (Scan til Samsung Cloud): Samsung Cloud Printer skal være registreret for at bruge denne menu. Hvis du vil have flere oplysninger, skal du kontakte support på support.hp.com.