Samsung-laserprintere - Brug NFC-funktionen til at udskrive fra en mobilenhed

Dette dokument indeholder oplysninger om, hvordan du bruger NFC-funktionen (Near Field Communication) på Samsung-printere til at udskrive dokumenter fra en Android-mobilenhed.
bemærk:
NFC-funktionen er kun tilgængelig på udvalgte Wi-Fi-printermodeller. Hvis du vil tilføje denne funktion på en trådløs netværksprinter, skal du muligvis kontakte købsstedet for at bestille et trådløst sæt/NFC-sæt og derefter installere sættet ved hjælp af installationsvejledningen.
Følg disse trin for at bruge NFC-funktionen på printeren:

Understøttede printere

NFC-funktion er tilgængelig for følgende printere:
  • Samsung Xpress Color MFP SL-C480
  • Samsung Xpress SL-M2020
  • Samsung Xpress MFP SL-M2070
  • Samsung Xpress SL-M2835
  • Samsung Xpress MFP SL-M2885
bemærk:
Hvis du vil bruge NFC-funktionen til printerne Samsung MFP SL-K3250-K3300, MultiXpress Color MFP SL-X3220-X3280, skal du købe NFC-sættet.