Samsung MFP SCX-4621, Xpress MFP SL-M2070, SL-M2071 - Grundlæggende scanning

Dette dokument forklarer, hvordan man scanner med din printer. Dette er en grundlæggende scanningsmetode til en USB-tilsluttet printer.
bemærk:
  • Det kan være nødvendigt at trykke på OK for at navigere til menuer på lavere niveau for visse modeller.
  • Hvis du vil scanne via netværket, skal du se afsnittet "Scanning fra netværkstilsluttet maskine" i brugervejledningen (afsnittet Avanceret).

Grundlæggende scanning

Udfør disse trin for at scanne et dokument.
  1. Anbring et enkelt dokument med forsiden nedad på dokumentglaspladen, eller læg dokumenterne med forsiden opad i dokumentføderen.
  2. Afhængigt af din printermodel skal du bruge et af disse trin:
    • Tryk på knappen Scan på kontrolpanelet, og vælg derefter Scan to PC (Scan til pc).
    • Vælg Scan to (Scan til) på kontrolpanelet.
    bemærk:
    Hvis du ser meddelelsen Not Available (Ikke tilgængelig), skal du kontrollere portforbindelsen eller vælge Enable Scan from Device Panel (Aktiver scanning fra enhedspanel) i Samsung Easy Printer Manager. Vælg Switch to advanced mode> (Skift til avanceret tilstand) og derefter Scan to PC Settings (Scan til pc-indstillinger).
  3. Vælg den ønskede scanningsdestination, og tryk på OK.
    Standardindstillingen er Dokumenter.
    bemærk:
    • Du kan oprette og gemme ofte anvendte indstillinger som en profilliste. Du kan også tilføje og slette profilen og gemme hver profil på en separat sti.
    • Hvis du vil ændre dette i Samsung Easy Printer Manager, skal du vælge Switch to advanced mode(Skift til avanceret tilstand) og derefter Scan to PC Settings (Scan til pc-indstillinger).
  4. Vælg den ønskede indstilling, og tryk på OK.
    Scanning begynder.
    bemærk:
    Det scannede billede gemmes på computeren her: C:\Brugere\brugernavn\Dokumenter. Mappen kan variere, afhængigt af operativsystemet eller det program, du bruger.