Samsung Xpress MFP SL-M2070, SL-M2071, SL-M2885 - Kopiering af id-kort

Printeren kan udskrive tosidede originaler på et enkelt ark. Printeren udskriver den ene side af originalen på den øverste halvdel af papiret og den anden side på den nederste halvdel uden at formindske originalens størrelse. Denne funktion er nyttig til kopiering af et lille element, f.eks. et visitkort.
  • Originalen skal anbringes på scannerglaspladen for at bruge denne funktion.
  • Hvis printeren er indstillet til Eco-tilstand, er denne funktion ikke tilgængelig.
  • For bedre billedkvalitet skal du vælge (Kopiér) >(Menu) > Copy Feature > Original Type > Photo ((Menu) > Kopifunktion > Originaltype > Foto) på kontrolpanelet eller (Menu) > Copy Feature > Original Type > Photo ((Menu) > Kopifunktion > Originaltype > Foto).
  1. Tryk på Id-kopiering på kontrolpanelet.
  2. Anbring forreste side af en original med forsiden nedad på scannerglaspladen, hvor pilene angiver det, som vist, og luk scannerlåget.
    Figur : Scan forsiden
  3. Place Front Side and Press [Start] (Placer forside, og tryk på [Start]) vises på displayet.
  4. Tryk på Start. Printeren begynder at scanne forsiden og viser Place Back Side and Press [Start] (Placer bagside, og tryk på [Start]).
  5. Vend originalen om, og anbring den på scannerglaspladen, hvor pilene angiver det, som vist, og luk scannerlåget.
    Figur : Scan bagsiden
  6. Tryk på Start.
    Figur : Output
    bemærk:
    • Hvis brugerne ikke trykker på knappen (Start), er det kun forsiden, der bliver kopieret.
    • Hvis originalen er større end udskriftsområdet, er det muligt, at visse dele ikke udskrives.