Samsung MultiXpress MFP SL-K4250-K4350, Color MFP SL-X4220-X4300 - Kopiering af id-kort

Printeren kan udskrive tosidede originaler på et enkelt ark.
Figur : Output
Printeren udskriver den ene side af originalen på den øverste halvdel af papiret og den anden side på den nederste halvdel uden at formindske originalens størrelse. Denne funktion er nyttig til kopiering af et lille element, f.eks. et visitkort.
  bemærk:
Originalen skal anbringes på scannerglaspladen for at bruge denne funktion.
  1. Tryk på ID Copy (Id-kopiering) på startskærmbilledet eller Apps.
  2. Hvis det er nødvendigt, skal du justere indstillingerne for hver kopi. f.eks. Print Layout (Udskriftslayout), Original Size (Originalformat), Paper source (Papirkilde), Adjust to Paper Size (Tilpas til papirformat) og Align (Juster). Følg instruktionerne på kontrolpanelet.
  3. Anbring forreste side af en original med forsiden nedad på scannerglaspladen, hvor pilene angiver det, som vist, og luk scannerlåget.
    Figur : Scan forsiden
  4. Tryk på Start. Printeren begynder at scanne forsiden.
  5. Vend originalen om, og anbring den på scannerglaspladen, hvor pilene angiver det, som vist, og luk scannerlåget.
    Figur : Scan bagsiden
  6. Tryk på Start. Printeren begynder at scanne bagsiden.
    • Hvis du ikke trykker på knappen Start, er det kun forsiden, der bliver kopieret.
    • Hvis originalen er større end udskriftsområdet, er det muligt, at visse dele ikke udskrives.