Samsung Xpress Color MFP SL-C480 - Kopifunktioner på kontrolpanelet

Dette dokument viser de tilgængelige kopifunktioner på printerens kontrolpanel.
bemærk:
Nogle menuer vises muligvis ikke på displayet, afhængigt af indstillinger eller modeller. Hvis det er tilfældet, fungerer det ikke på din printer.

Kopifunktioner

Brug disse trin til at ændre menuindstillingerne.
  1. I kopieringstilstand skal du trykke på Menu > Copy Feature (Kopifunktion) på kontrolpanelet.
    • C48xW-serien: Når knapindikatoren Scan to (Scan til) er slukket, er printeren i kopieringstilstand.
    • C48xFN-/C48xFW-serierne: Tryk på Kopiér på kontrolpanelet.
Element
Beskrivelse
Originalformat
Angiver billedstørrelsen.
Formindsk/forstør
Formindsker eller forstørrer størrelsen på et kopieret billede.
bemærk:
Hvis maskinen er indstillet til Eco-tilstand, er funktionerne til formindsk og forstør ikke tilgængelige.
Mørkhed
Justerer lysstyrken for at lave en kopi, der er nemmere at læse, når originalen indeholder svage markeringer og mørke billeder.
Originaltype
Forbedrer kvaliteten af kopier ved at vælge dokumenttype for det aktuelle kopijob.
Sortering
Indstil printeren til at sortere kopijobbet. Hvis du for eksempel laver to kopier af en tresidet original, udskrives et komplet tresidet dokument efterfulgt af endnu et komplet dokument.
Layout
Justerer layoutformatet som f.eks. Normal, Id-kopiering, 2/4-up.
Layout > 2-up eller Layout > 4-up
Reducerer størrelsen af de oprindelige billeder og udskriver to eller fire sider på ét ark papir.
Figur : Eksempel på 2-up eller 4-up
bemærk:
Denne kopifunktion er kun tilgængelig, når du lægger originaler i dokumentføderen.
Layout > ID Copy (Id-kopiering)
Udskriver den ene side af originalen på den øverste halvdel af papiret og den anden side på den nederste halvdel uden at formindske originalens størrelse. Denne funktion er nyttig til kopiering af et lille element, f.eks. et visitkort.
Juster baggrund
Udskriver et billede uden dets baggrund. Denne kopifunktion fjerner baggrundsfarven og kan være nyttig, når du kopierer en original med farve i baggrunden, f.eks. en avis eller et katalog.
  • Off (Fra): Bruger ikke denne funktion.
  • Auto: Optimerer baggrunden.
  • Fremhæv niveau 1~2: Jo højere tallet er, jo mere levende er baggrunden.
  • Slet niveau 1~4: Jo højere tallet er, jo lysere er baggrunden.