HP-printere - macOS 10.13 High Sierra-kompatible printere

Dette dokument gælder for HP-printere, der fungerer med macOS 10.13 (High Sierra) operativsystemet af hensyn til Mac-computere.
Gennemgå drivertilgængelighed for Mac af HP-printermodellen for macOS High Sierra. Klik på linket under Understøttede drivere eller Yderligere drivermuligheder for trin til at installere driveren.
Hvis du vil installere driveren nu, skal du gå til 123.hp.com, indtast printerens modelnavn og -nummer, og følg derefter vejledningen på skærmen for at installere driveren.
Du kan hurtigt finde din printermodel ved at klikke på afsnittet for din printertype og trykke på tasterne Command og F. Når søgefeltet vises, skal du indtaste printerens modelnummer for automatisk at finde din printer.
Ofte stillede spørgsmål
Gennemgå disse ofte stillede spørgsmål om Mac printer understøttelse.
Hvordan installerer jeg drivere med Apple Software Update?
Gå til Installation af en Mac-printerdriver ved brug af Apple Softwareopdatering. Denne metode omfatter HP-printerdriveren. Afhængigt af din printer kan det downloadede også omfatte HP Utility, software til scanning og HP-faxdriver.
Hvordan installerer jeg drivere med HP Easy Start?
HP Easy Start er en vejledning til driverinstallation og opsætning af printer, der skal konfigureres til Mac på siden HP Software og Downloads. Afhængigt af din printer, findes der en fuldfunktionsdriverdownload, der indeholder en hjælp til installation, der muligvis også er tilgængelig som en indstilling.
  1. Tænd for printeren.
  2. Hvis printeren er sluttet til computeren med et USB-kabel, skal du koble USB-kablet fra printeren. Softwareinstallationen beder dig om at tilslutte kablet, hvis det er nødvendigt.
  3. Hvis der vises en side med Lad os identificere produktet for at komme i gang, skal du klikke på Printer, indtaste printerens modelnummer og derefter klikke på Send.
    Siden med softwareresultater for printeren vises med standardoperativsystemet valgt.
  4. Hvis du skal skifte operativsystem, skal du klikke på Skift, vælge din version og derefter klikke på Skift.
  5. Klik på Download ud for HP Easy Start eller ud for fuldfunktionsdriver, afhængigt af den valgmulighed, der vises.
  6. Åbn downloadmappen, og åbn derefter filen HP Easy Start eller fuldfunktionsdriverfilen .dmg for at begynde installationen.
  7. Følg vejledningen på skærmen for indstilling af printerforbindelsen og installation af softwaren.
  8. Hvis du bliver bedt om at tilføje printeren til printerkøen skal du klikke på navnet for din printer. Klik derefter på Brug eller menuen Udskriv med, vælg navnet på din printer i pop-op-menuen, og klik derefter på Tilføj.
    Vælg navnet på din printer i menuen Brug på skærmbilledet Tilføj
  9. Vend tilbage til HP-installationsprogrammet for at fuldføre installationen.
Hvad sker der med min printerdriver, når jeg opgraderer min Mac?
Hvis du tidligere har haft fuldfunktionsprintersoftware installeret på din Mac, vil alting fungere på samme måde, som før du opgraderede.
Afhængigt af alderen på din Mac og printeren, skal du muligvis scanne på en anden måde. For flere oplysninger om scanning, gå til Scanne fra en Mac computer.
Hvad hvis min printer ikke virker som forventet efter opgradering?
Hvis printeren har problemer med udskrivning, forbindelsen eller scanning, eller der vises en fejlmeddelelse efter opgradering af din Mac til en ny version af operativsystemet, skal du gå til siden HP Support og indtaste printermodellen. Søg derefter efter det problem, som du oplever, eller den fejlmeddelelse, der vises.
Gutenprint (tidligere kaldet Gimp-Print) indeholder grundlæggende open-source-printerdrivere til mange printere, der ellers ikke ville være understøttet i Mac OS X. Hvis du vil kontrollere, om din printer er understøttet, skal du gå til Gutenprint-drivere for at få flere oplysninger.
  bemærk:
Gutenprint-drivere understøttes ikke af HP eller Apple.
Hvad hvis min printer ikke står på listen, eller den driver, jeg ønsker, ikke er tilgængelig?
Hvis din HP-printer ikke længere understøttes i en nyere version af macOS eller OS X-version, er det måske en god ide at overveje at købe en ny printer. Gå til HP Store for at opgradere til en HP-printer, der giver dig alle de funktioner, du søger i en Mac-kompatibel printer.
Vi beklager, men der er ingen Mac OS X-understøttelse tilgængelig for de følgende HP-printere. HP-driverne til disse printere kan ikke fås via HP's websted eller Apple-softwareopdatering.
HP DeskJet-printere
HP DeskJet 810c-printer
HP DeskJet 955c-printer
HP DeskJet 5150 Color Inkjet-printer
HP DeskJet 5150v Color Inkjet-printer
HP DeskJet 5150w Color Inkjet printer
HP DeskJet 815c-printer
HP DeskJet 957c-printer
HP DeskJet 5151 Color Inkjet-printer
HP DeskJet 816 printer
HP DeskJet 960c-printer
HP DeskJet 960cse-printer
HP DeskJet 960cxi-printer
HP DeskJet 5160 Color Inkjet-printer
HP DeskJet 825c-printer
HP DeskJet 825cvr-printer
HP DeskJet 980cxi-printer
HP DeskJet 5168 Color Inkjet-printer
HP DeskJet 830c-printer
HP DeskJet 990cm printer
HP DeskJet 990cse printer
HP DeskJet 990cxi printer
HP DeskJet 5550 Color Inkjet-printer
HP DeskJet 5550v Color Inkjet-printer
HP DeskJet 5550w Color Inkjet-printer
HP DeskJet 840c-printer
HP DeskJet 995c-printer
HP DeskJet 995ck-printer
HP DeskJet 5551 Color Inkjet-printer
HP DeskJet 845c-printer
HP DeskJet 845cvr-printer
HP DeskJet 1125c-printer
HP DeskJet 5650 Color Inkjet-printer
HP DeskJet 5650v Color Inkjet-printer
HP DeskJet 5650w Color Inkjet-printer
HP DeskJet 880c-printer
HP DeskJet 1180c-printer
HP DeskJet 5652 Color Inkjet-printer
HP DeskJet 895cse printer
HP DeskJet 895cxi-printer
HP DeskJet 1220c-printer
HP DeskJet 1220cse printer
HP DeskJet 1220cxi printer
HP DeskJet 5655 Color Inkjet-printer
HP DeskJet 920c-printer
HP DeskJet 920cvr printer
HP DeskJet 920cw printer
HP DeskJet 920cxi printer
HP DeskJet 1280 printer
HP DeskJet 5850 Color Inkjet-printer
HP DeskJet 5850w Color Inkjet-printer
HP DeskJet 930c-printer
HP DeskJet 930cm-printer
HP DeskJet 3810 Color Inkjet-printer
HP DeskJet 6122 Color Inkjet-printer
HP DeskJet 940c-printer
HP DeskJet 940cvr printer
HP DeskJet 940cw printer
HP DeskJet 940cxi printer
HP DeskJet 3816 Color Inkjet-printer
HP DeskJet 6127 Color Inkjet-printer
HP DeskJet 948c-printer
HP DeskJet 3820 Color Inkjet-printer
HP DeskJet 9300 printer
HP DeskJet 950c-printer
HP DeskJet 5145 Color Inkjet-printer
HP DeskJet 9680 printer
HP DeskJet 9680gp-printer
HP Business Inkjet-printere
HP Business Inkjet 1000-printer
HP Business Inkjet 1200dtn printer
HP Business Inkjet 1200dtwn printer
HP Business Inkjet 1100d-printer
HP Business Inkjet 1100dtn-printer
HP Color Inkjet cp1160 printer
HP Color Inkjet cp1160tn printer
HP Business Inkjet 1200-printer
HP Business Inkjet 1200d printer
HP Business Inkjet 1200dn printer
HP Color Inkjet cp1700 printer
HP Color Inkjet cp1700d printer
HP Color Inkjet cp1700ps-printer
HP LaserJet-printere
HP LaserJet 1020 printer
HP LaserJet 1020 Plus printer
HP Photosmart-printere
HP Photosmart 7150-printer
HP Photosmart 7150v-printer