Samsung Xpress SL-M2885, Xpress SL-M2835 - Sådan åbnes udskriftsindstillinger

I dette dokument kan du se de tilgængelige udskriftsindstillinger og de forskellige valgmuligheder for hver indstilling.
  bemærk:
Når du vælger en indstilling i udskriftsindstillinger, vises der muligvis en advarsel, eller . Et udråbstegn betyder, at du kan vælge den specifikke indstilling, men det anbefales ikke, og betyder, at du ikke kan vælge den pågældende indstilling med de aktuelle indstillinger eller det aktuelle miljø.
For Windows 8-brugere, se "Sådan åbnes flere indstillinger" i brugervejledningen.