• Oplysning

Samsung MFP SCX-4621 - Sådan indstilles papirstørrelse og -type

Når du ilægger papir i bakken, er det påkrævet, at du indstiller papirformat og -type ved hjælp af knapperne på kontrolpanelet. Disse indstillinger vil gælde for tilstandene kopiér og fax. Ved udskrivning fra pc’en, skal du vælge den papirstørrelse og -type i applikationsprogrammet, som der anendes på pc’en.
  1. Tryk på Menu. Displayet viser Indstilling for papir i den øverste linje i displayet.
  2. Tryk på rulleknappen (< eller >) for at få vist Papirstørrelse på den nederste linje, og tryk på Enter for at få adgang til menupunktet.
  3. Brug rulleknappen ( < eller > ) for at finde den papirstørrelse, der anvendes, og tryk på Enter for at gemme den.
  4. Tryk på knappen > for at rulle til Papirtype, og tryk på Enter for at få adgang til menupunktet.
  5. Brug rulleknappen ( < eller > ) for at finde den papirtype, der anvendes, og tryk på Enter for at gemme den.
  6. For at vende tilbage til Standby-tilstand, skal du trykke på Stop/Slet.