Samsung Xpress SL-M2835 - Sådan indstilles papirstørrelse og -type

Når du ilægger papir i papirbakken, skal du indstille papirformat og -type ved hjælp af knapperne på kontrolpanelet.
Indstillingen for papir i printeren og driveren skal stemme overens for at udskrive uden fejl pga. papiruoverensstemmelse.
Hvis du vil ændre de papirindstillinger, der er angivet for printeren, skal du fra Samsung Easy Printer Manager vælge (Skift til avanceret tilstand) > Enhedsindstillinger.
Derefter skal du angive papirtypen fra vinduet Udskriftsindstillinger > fanen > Papir> Papirtype, se Sådan åbnes udskriftsindstillinger..
bemærk:
Hvis du vil bruge papir i specialstørrelse, såsom faktureringspapir, skal du vælge fanen Papir > Størrelse > Rediger... og indstille Indstillinger for papir i specialstørrelse i Udskriftsindstillinger, se Sådan åbnes udskriftsindstillinger.

Sådan bruges udskriftsbakken

advarsel:
Udskriftsbakkens overflade kan blive varm, hvis der udskrives mange sider på én gang. Pas på ikke at berøre overfladen, og lad ikke børn komme i nærheden af den.
Åbn udskriftsbakken før udskrivning. De udskrevne sider stables i udskriftsbakken, og udskriftsbakken gør, at de udskrevne sider flugter. Som standard sender printeren udskrifter til udskriftsbakken.
Figur : Udskriftsbakke