HP DeskJet, ENVY 5000-printere - Fejlmeddelelsen "Slædestop"

Dette dokument gælder for HP DeskJet Ink Advantage 5075, ENVY 5020, 5030 og 5032 All-in-One-printere.
Slæden, der holder blækpatronerne, går i stå i printeren, og fejlmeddelelsen Slædestop vises på printerens kontrolpanel. Der kan tidligere være sket et papirstop.
Du skal bruge en lommelygte til at udføre nogle af disse trin.
Figur : Lommelygte
Lommelygte
Trin 1: Fjern alt fastklemt papir fra printeren
Der kan opstå papirstop flere forskellige steder i printeren. Hvis du ikke kan finde papirstoppet i et område, skal du fortsætte til næste område, indtil papirstoppet er lokaliseret.
Hvis du har set efter og fjernet fastklemt papir fra hvert enkelt printerområde, og fejlen fortsætter, skal du fortsætte til næste trin.
Trin 2: Kontrollér, at slæden bevæger sig frit
For at sikre, at der ingen fremmedlegemer eller papir er i printeren, skal du bevæge slæden i hele printerens bredde.
  1. Tænd for printeren, hvis den ikke allerede er tændt.
  2. Tag forsigtigt fat i håndtagene på hver side af printeren, og løft derefter dækslet til blækpatronen, indtil det låses på plads.
    Slæden bevæger sig en smule til venstre.
    Figur : Åbning af dækslet til blækpatronerne
    Åbning af dækslet til blækpatronerne.
  3. Vent, indtil slæden er inaktiv og stille, før du fortsætter.
  4. Tag netledningen ud bag på printeren, mens printeren er tændt.
      vigitig advarsel:
    Du skal tage netledningen ud af stikkontakten, før du stikker hånden ind i printeren for at undgå risiko for skader eller elektrisk stød.
  5. Brug en lommelygte til at se efter, om der er papir eller genstande, som kan blokere slæden, og fjern derefter eventuelt papir eller genstande, som du finder.
      advarsel:
    Hvis papiret rives over, når du fjerner det fra valserne, skal du kontrollere valserne og hjulene for iturevne papirstykker, der kan sidde fast inde i printeren. Hvis iturevne papirstykker sidder fast inde i printeren, kan der opstå flere papirstop.
  6. Stik hånden ind i printeren gennem dækslet til blækpatronen, og flyt derefter slæden manuelt.
    • Hvis slæden sidder fast i højre side af printeren, skal du bevæge slæden mod venstre side af printeren.
    • Hvis slæden sidder fast i venstre side af printeren, skal du bevæge slæden mod højre side af printeren.
    • Hvis slæden sidder fast i midten af printeren, skal du bevæge slæden mod højre side af printeren.
  7. Fjern eventuelt løst papir eller blokeringer.
  8. Sørg for, at slæden kan bevæge sig frit fra den ene side til den anden. Skub slæden med et fast greb til venstre side af printeren og derefter til højre side.
  9. Luk dækslet til blækpatronerne.
    Figur : Lukning af dækslet til blækpatronen
    Lukning af dækslet til blækpatronen.
  10. Træk udskriftsbakken ud, og løft derefter udskriftbakkens forlænger.
    Figur : Udtrækning af udskriftsbakken, og løft af udskriftbakkens forlænger
    Udtrækning af udskriftsbakken, og løft af udskriftbakkens forlænger
  11. Tilslut netledningen igen til bagsiden af printeren, og tænd derefter for printeren.
Prøv at udskrive. Hvis fejlen fortsætter, skal du fortsætte til næste trin.
Trin 3: Tag blækpatronerne ud, og sæt dem i igen
Forkert placering eller installation af blækpatronerne kan få printeren til at vise en slædestopfejl. For at sikre, at blækpatronerne er installeret korrekt, skal du fjerne og sætte dem i igen og derefter prøve at udskrive igen.
  1. Tænd for printeren.
  2. Tag forsigtigt fat i håndtagene på hver side af printeren, og løft derefter dækslet til blækpatronen, indtil det låses på plads.
    Slæden bevæger sig en smule til venstre.
    Figur : Åbning af dækslet til blækpatronerne
    Åbning af dækslet til blækpatronerne.
  3. Vent, indtil slæden er inaktiv og stille, før du fortsætter.
  4. Løft dækslet på blækpatronholderen, og træk i patronen for at få den ud af holderen.
      Figur : Sådan fjernes blækpatronen
      Fjernelse af blækpatronen.
    1. Løft låget
    2. Skub forsigtigt dækslet tilbage
    3. Træk blækpatronen op
  5. Sæt blækpatronen i holderen med dyserne mod printeren, så den klikker på plads.
      bemærk:
    Farveblækpatronen sidder til venstre og den sorte blækpatron til højre.
    Figur : Isætning af blækpatronen
    Isætning af blækpatronen.
  6. Luk dækslet på blækpatronholderen for at sætte blækpatronen på plads.
  7. Gentag disse trin for at installere de øvrige blækpatroner.
  8. Luk dækslet til blækpatronerne.
  9. Træk udskriftsbakken ud, og løft derefter udskriftbakkens forlænger.
    Figur : Udtrækning af udskriftsbakken, og løft af udskriftbakkens forlænger
    Udtrækning af udskriftsbakken, og løft af udskriftbakkens forlænger
Prøv at udskrive. Hvis fejlen fortsætter, skal du fortsætte til næste trin.
Trin 4: Tilslut printeren direkte til en stikkontakt
Slut printeren direkte til en stikkontakt for at sikre, at strømforsyningen fungerer korrekt.
  1. Frakobl netledningen fra printerens bagside.
  2. Tag netledningen ud af strømskinne eller overspændingssikring.
  3. Slut strømledningen direkte til en stikkontakt.
  4. Sæt stikket i igen bagpå printeren.
  5. Tænd for printeren.
Prøv at udskrive. Hvis fejlen fortsætter, skal du fortsætte til næste trin.
Trin 5: Nulstil printeren
Nulstilling af printeren kan rydde slædestopfejl.
  1. Tænd for printeren, hvis ikke den allerede er tændt.
  2. Vent, indtil printeren ikke er i brug og stille, før du fortsætter.
  3. Tag netledningen ud bag på printeren, mens printeren er tændt.
  4. Tag netledningen ud af stikkontakten.
  5. Vent mindst 60 sekunder.
  6. Sæt netledningen tilbage i stikkontakten.
      bemærk:
    HP anbefaler, at du tilslutter printerens netledning direkte til stikkontakten på væggen.
  7. Sæt stikket i igen bagpå printeren.
  8. Tænd for printeren, hvis ikke den tænder automatisk.
    Printeren gennemgår muligvis en opvarmningsperiode. Indikatorerne på printeren blinker muligvis, og slæden kan bevæge sig.
  9. Vent, indtil produktet er varmet op og printeren er standset og lydløs, før du fortsætter.
Prøv at udskrive. Fortsæt til næste trin, hvis problemet ikke er løst.
Trin 6: Udfør service på printeren
Hvis trinnene i dette dokument ikke løste problemet, skal du udføre service på printeren.
Udfør service på eller udskift dit HP-produkt, hvis du har gennemgået alle ovenstående trin.
Hvis du vil se, om produktet stadig er omfattet af garanti, skal du gå til garantitjek-webstedet http://www.support.hp.com/checkwarranty. Kontakt HP Support for at planlægge en reparation eller udskiftning. Kontakt HP Support, hvis du befinder dig i Asien og Stillehavsområdet, for at finde et lokalt servicecenter i dit område.
Der pålægges muligvis reparationsgebyrer for produkter, der ikke er dækket af garantien.