• Oplysning
    Corona virus (COVID19) Indvirkning:

Vi oplever længere ventetid end forventet for at nå frem til en support agent. Venligst brug vores digitale løsninger f.eks. Vores virtuelle agent (på engelsk), Vores diagnoseværktøjer (på engelsk) eller din HP-konto for hurtigere service. Kunder med Instant ink kan finde hjælp på instantink.com.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP ENVY 7100- og 7800-printere - Trådløs printeropsætning (Windows)

Dette dokument gælder for HP ENVY Photo 7120, 7130, 7134, 7155, 7158, 7164, 7820, 7830, 7855, 7858 og 7864 All-in-One-printere og computere med Windows.
Hvis du vil installere en HP-printer på et trådløst (Wi-Fi) netværk, skal du forbinde printeren til netværket og derefter installere printerdriveren og softwaren fra HP-webstedet. Vælg Trådløs som forbindelsestype, når du bliver bedt om det under installationen.

Trin 1: Forbered installationen

Før opsætning af printeren på dit trådløse netværk skal du have navn og adgangskode til netværket og kontrollere, at routeren, printeren og computeren er tændt.
bemærk:
Hvis du har brug for at finde adgangskoden til dit netværk, skal du gå til Sådan finder du WEP- eller WPA-nøglen eller adgangskoden til dit trådløse netværk.
  1. Brug følgende:
    • Netværksnavn: Netværksnavnet er SSID (Service Set Identifier).
    • Adgangskode til netværket: Adgangskoden kaldes også WEP-nøglen eller WPA-sikkerhedsadgangsudtrykket.
    • En computer, der er tilsluttet dit trådløse netværk
    • Internetadgang: HP anbefaler bredbåndsinternetadgang f.eks. kabel eller DSL til download af software ved hjælp af webtjenester og til printeropdateringer.
  2. Sørg for, at routeren og computeren er tændt, og at computeren er tilsluttet det trådløse netværk, som du vil slutte printeren til. Tænd for printeren, og placer den tæt ved computeren og inden for rækkevidde af routeren under opsætningen.
  3. Træk stikket fra USB- eller Ethernet-kabler ud af printeren.

Trin 2: Opret forbindelse til det trådløse netværk

Slut printeren til dit netværk ved hjælp af guiden til trådløs opsætning, så HP-installationsprogrammet kan finde printeren under installationen.
  1. På printerens kontrolpanel skal du stryge ned for at åbne dashboardet. Derefter skal du trykke på ikonet Trådløs.
  2. Tryk på ikonet Opsætning.
  3. Tryk på Netværksopsætning.
  4. Tryk på Trådløse indstillinger, og tryk derefter på Guide til trådløs opsætning.
    Eksempel på menuen Indstillinger for trådløs
  5. Tryk på navnet på dit netværk på listen over tilgængelige netværk, og tryk derefter på OK.
    Eksempel på netværksnavne
  6. Hvis netværksnavnet ikke vises på listen, skal du trykke på Indtast et nyt netværksnavn og derefter følge vejledningen på skærmen for at indtaste dit netværksnavn.
  7. Indtast WEP- eller WPA-nøglen (netværksadgangskoden), hvis du bliver bedt om det, og tryk derefter på Udført.
    Der vises et oversigtsskærmbillede.
  8. Tryk på OK for at vende tilbage til startskærmen.
    bemærk:
    Hvis du får vist en forbindelsesfejlmeddelelse, skal du kontrollere, at du har indtastet store og små bogstaver i netværksnavnet og adgangskoden korrekt. Følg prompterne for at indtaste oplysningerne igen.

Trin 3: Hent og installér driveren

Download og installér den nyeste version af din printers fuldfunktionssoftware fra HP's websted.
Hvis skærmbilledet Auto Wireless Connect vises under installation, skal du bruge det til at afslutte den trådløse opsætning. Ellers skal du følge vejledningen i installationssoftwaren for at fuldføre konfigurationen.
bemærk:
Som en alternativ metode til overførsel af softwaren kan du bruge installations-cd'en.
  1. Gå til:
  2. Hvis det er nødvendigt, skal du vælge dit modelnummer i menuen, og klikke på Begynd, og klik derefter på Download.
  3. Dobbeltklik på driverfilen med HP Easy Start i navnet i browserens downloadbjælke eller i mappen Downloads for at starte installationen.
    Figur : Eksempel på filen HP Easy Start i browserens downloadbjælke
    Eksempel på filen HP Easy Start i browserens downloadbjælke
    Figur : Eksempel på filen HP Easy Start i mappen Downloads
    Eksempel på filen HP Easy Start i mappen Downloads
  4. Følg vejledningerne på skærmen for at fuldføre forbindelsesopsætningen og driverinstallationen.
  5. Gå tilbage til siden 123.hp.com i webbrowseren for at fuldføre registrering og aktivering af printeren.

Ofte stillede spørgsmål

Gennemgå disse ofte stillede spørgsmål om konfiguration af den trådløse netværksforbindelse.