• Oplysning
    Velkommen Samsung Printer Kunder

Har du brug for support til din Samsung printer? HP er her for at hjælpe! Flere oplysninger

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP DeskJet-, ENVY 5000-printere - Trådløs printeropsætning (Windows)

Dette dokument gælder for HP DeskJet Ink Advantage 5075, 5078, 5085, 5088 og HP ENVY 5020, 5030, 5032 All-in-One-printere.
Hvis du vil installere en HP-printer på et trådløst (Wi-Fi) netværk, skal du forbinde printeren til netværket og derefter installere printerdriveren og softwaren fra HP-webstedet. Vælg Trådløs som forbindelsestype, når du bliver bedt om det under installationen.
Trin 1: Forbered installationen
Før opsætning af printeren på dit trådløse netværk skal du have navn og adgangskode til netværket ved hånden og kontrollere, at routeren, printeren og computeren er tændt.
  bemærk:
Hvis du har brug for at finde adgangskoden til dit netværk, skal du gå til Sådan finder du WEP- eller WPA-nøglen eller adgangskoden til dit trådløse netværk.
  1. Du skal bruge følgende:
    • Netværksnavn: Netværksnavnet er SSID (Service Set Identifier).
    • Adgangskode til netværket: Adgangskoden kaldes også WEP-nøglen eller WPA-sikkerhedsadgangsudtrykket.
    • En computer, der er tilsluttet dit trådløse netværk
    • Internetadgang: HP anbefaler bredbåndsinternetadgang f.eks. kabel eller DSL til download af software ved hjælp af webtjenester og til printeropdateringer.
  2. Sørg for, at routeren og computeren er tændt, og at computeren er tilsluttet det trådløse netværk, som du vil slutte printeren til. Tænd for printeren, og placer den tæt ved computeren og inden for rækkevidde af routeren under opsætningen.
  3. Træk stikket fra USB- eller Ethernet-kabler ud af printeren.
Trin 2: Opret forbindelse til det trådløse netværk
Tilslut printeren til dit netværk ved hjælp af guiden til trådløs opsætning, så HP-installationsprogrammet kan finde printeren under installationen.
  1. Fra startskærmen på printerens kontrolpanel skal du trykke på ikonet Trådløs .
  2. Tryk på ikonet Opsætning .
  3. Tryk på Guide til trådløs opsætning.
    Figur : Visning af trådløse indstillinger
    Visning af trådløse indstillinger
  4. Tryk på navnet på dit netværk på listen over tilgængelige netværk, og tryk derefter på OK.
    Figur : Eksempel på netværksnavne
    Eksempel på netværksnavne
  5. Hvis netværksnavnet ikke vises på listen, skal du trykke på Indtast et nyt netværksnavn og derefter følge vejledningen på skærmen for at indtaste dit netværksnavn.
  6. Indtast WEP- eller WPA-nøglen (netværksadgangskoden), hvis du bliver bedt om det, og tryk derefter på Udført.
    Der vises et oversigtsskærmbillede.
  7. Tryk på OK for at vende tilbage til startskærmen.
      bemærk:
    Hvis du får vist en forbindelsesfejlmeddelelse, skal du kontrollere, at du har indtastet store og små bogstaver i netværksnavnet og adgangskoden korrekt. Følg prompterne for at indtaste oplysningerne igen.
Trin 3: Download og installér driveren
Download og installér den nyeste version af din printers fuldfunktionssoftware fra HP's websted.
Hvis skærmbilledet Automatisk oprettelse af trådløs forbindelse vises under installationen, skal du bruge det til at afslutte den trådløse opsætning. Ellers skal du følge vejledningen i installationssoftwaren for at fuldføre konfigurationen.
  bemærk:
Som en alternativ metode til overførsel af softwaren kan du bruge installations-cd'en.
  1. Gå til:
  2. Vælg om nødvendigt dit modelnummer i menuen, klik på Begynd og derefter på Download.
  3. Dobbeltklik på driverfilen med HP Easy Start i navnet i browserens downloadbjælke eller i Downloadmappen for at starte installationen.
    Figur : Eksempel på filen HP Easy Start i browserens downloadbjælke
    Eksempel på filen HP Easy Start i browserens downloadbjælke
    Figur : Eksempel på filen HP Easy Start i Downloadmappen
    Eksempel på filen HP Easy Start i Downloadmappen
  4. Følg vejledningerne på skærmen for at fuldføre forbindelsesopsætningen og driverinstallationen.
  5. Gå tilbage til siden 123.hp.com i webbrowseren for at fuldføre registrering og aktivering af printeren.
Ofte stillede spørgsmål
Gennemgå disse ofte stillede spørgsmål om konfiguration af den trådløse netværksforbindelse.