• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

Samsung MultiXpress MFP SL-K4250-K4350, Color MFP SL-X4220-X430 - Sådan udskrives på specialpapir

Den følgende tabel viser det tilgængelige specialpapir for hver bakke.
  bemærk:
Når der bruges specialpapir, anbefaler HP, at der indføres ét papir ad gangen. Kontrollér det maksimale antal ark papir for hver bakke, se Specifikationer for printerpapir.
Typer (A4)
Standardbakken og den valgfrie ekstra papirbakke
Multifunktionsbakke
Almindeligt
X
X
Tykt
X
X
Kraftigt
X
X
Ekstra kraftigt 1
X
Tyndt
X
X
Bomuld
X
X
Farve
X
X
Fortrykt
X
X
Genbrug
X
X
Bankpostpapir
X
X
Arkiv
X
X
Brevpapir
X
X
Hullet
X
X
Tyndt karton
X
X
Tyndt, blankt
X
X
Konvolut
X
Etiketter
X
X: Understøttet
Tom: Ikke understøttet
  bemærk:
Papirtyperne vises i Udskriftsindstillinger. Denne papirtypeindstilling giver mulighed for at indstille den papirtype, der skal lægges i bakken. Denne indstilling vises på listen, således at den kan vælges. Dette giver mulighed for den bedste udskriftskvalitet. Hvis ikke, kan den ønskede udskriftskvalitet muligvis ikke opnås.
Konvolut
Vellykket udskrivning på konvolutter afhænger af konvolutternes kvalitet. Hvis du vil udskrive en konvolut, skal den placeres med åbningen opad.
Figur : Åbningen opad
  • Når du vælger konvolutter, skal du overveje følgende faktorer:
    • Vægt: Konvoluttens vægt overstiger ikke 90 g/m2 (16 lb.), da der ellers kan opstå papirstop.
    • Konstruktion: For udskrivning skal konvolutter ligge fladt og må ikke krølle mere end 6 mm (0,25 tommer), og de må ikke indeholde luft.
    • Tilstand: Kuverterne er ikke krøllede, hakkede eller beskadigede.
    • Temperatur: Brug konvolutter, der er kompatible med printerens varme og tryk under drift.
  • Brug kun konvolutter i en god konstruktion med skarp og godt pressede folder.
  • Brug ikke prægede konvolutter.
  • Brug ikke konvolutter med hægter, tryklåse, vinduer, coatet foring, selvklæbende forseglinger eller andre syntetiske materialer.
  • Brug ikke beskadigede konvolutter eller konvolutter af dårlig kvalitet.
  • Sørg for at sømmen i begge ender af konvolutten strækker sig hele vejen til hjørnet på konvolutten.
      Figur : Sømme
    1. Acceptabel
    2. Uacceptabel
  • Konvolutter med en selvklæbende strimmel, der kan trækkes af, eller som har mere end én flap, der foldes over forseglingen, skal bruge klæbemidler, der er kompatible med printerens temperatur for sammensmeltning på ca. 170 C (338 ° F) i 0,1 sekund. De ekstra flapper og strimler kan medføre, at konvolutten krøller, folder eller at der opstår papirstop, og kan endda medføre beskadigelse af fikseringsenheden.
  • For at opnå den bedste udskriftskvalitet må margenerne ikke placeres tættere end 15 mm (0,6 tommer) fra konvoluttens kanter.
  • Undgå udskrivning over det område, hvor konvoluttens sømme mødes.
Etiketter
Ilæg papiret med den side, der skal udskrives på, nedad. For at undgå at beskadige printeren må der kun bruges etiketter, der er designet til brug i laserprintere.
Figur : Ilæg labels med forsiden nedad
  • Når du vælger labels, skal du overveje følgende faktorer:
    • Klæbemidler: Det klæbende materiale skal være stabilt ved printerens temperatur for sammensmeltning på ca 170 C (338 ° F) i 0,1 sekund.
    • Arrangement: Brug kun labels, hvor bagsiden ikke er eksponeret mellem dem. Hvis der er plads mellem labels, kan de blive trukket af arket, hvilket kan medføre alvorlige papirstop.
    • Krølning: Før de udskrives, skal labels ligge fladt og må ikke krølle mere end 13 mm (0,5 tommer) i hver retning.
    • Tilstand: Brug ikke labels med krøller, luftbobler eller andre tegn på adskillelse.
  • Kontrollér, at der ikke er noget eksponeret, klæbende materiale mellem labels. Eksponerede områder kan medføre, at labels kan blive trukket af, hvilket kan medføre papirstop. Eksponeret klæbemiddel kan ligeledes medføre skade på printerkomponenter.
  • Kør ikke et ark med labels gennem printeren mere end én gang. Den klæbende bagside er kun designet til at køre gennem printeren én gang.
  • Brug ikke labels, der er adskilt fra bagsiden eller er krøllede, indeholder luftbobler eller er beskadiget.
  • Ilæg ikke papir, der ikke har plads mellem labels, der kører i samme retning som det papir, der indføres. Dette kan medføre papirstop.
    Figur : Label-afstand
Karton og papir i specialformat
Figur : Karton og papir i specialformat
  • Udskriv ikke på papir, der er mindre end 98 mm (3,8 tommer) bredt eller 148 mm (5,8 tommer) langt.
  • I softwareprogrammet skal du indstille margenerne til mindst 6,4 mm (0,25 tommer) fra kanterne af materialet.
Brevpapir og fortrykt papir
Bakke
Enkeltsidet
Dobbeltsidet
Standardbakken og den valgfrie ekstra papirbakke
Forside opad
Forside nedad
Multifunktionsbakke
Forside nedad
Forside opad
  • Fortrykt papir skal udskrives med varmeresistent blæk, der ikke smelter, fordamper eller frigør farlige emissioner, når du udsættes for printerens temperatur for sammensmeltning på ca. 170 C (338 ° F) i 0,1 sekund.
  • Fortrykt papirblæk skal være ikke-brændbart og bør ikke have en utilsigtet virkning på printervalserne.
  • Forsegl formularer i fugtbestandig emballage for at forhindre ændringer under opbevaring.
  • Før du ilægger fortrykt papir, skal du kontrollere, at blækket på papiret er tørt. Under fikseringsprocessen kan der frigives vådt blæk fra fortrykt papir, hvilket reducerer udskriftskvaliteten.
Blankt
  bemærk:
Læg et enkelt stykke papir i multifunktionsbakken ad gangen med den blanke side nedad.
  • Anbefalet papir: Blankt papir (Letter) til denne printer som HP Brochure Paper (kun produktet: Q6611A).
  • Anbefalet papir: Blankt papir (A4) til denne printer som HP Superior Paper 160 glossy (kun produktet: Q6616A).