Samsung-laserprintere - Scanning fra Mac

Mac OS X tilbyder et program til afbildning, som du kan bruge til at scanne dokumenter.
Scanning fra en printer tilsluttet via USB
1
Kontrollér, at printeren er tilsluttet computeren og tændt.
2
Anbring et enkelt dokument med forsiden nedad på scannerglaspladen, og luk derefter dokumentføderen. Alternativt kan du anbringe de originale dokumenter med forsiden opad i dokumentføderen (se ”Sådan ilægges originaler” i brugervejledningen til printeren).
3
Start Programmer, og klik derefter på Afbildning.
  bemærk:
Hvis meddelelsen Ingen enhed til billedafbildning vises, skal du frakoble USB-kablet og tilslutte det igen. Se Hjælp til billedafbildning, hvis problemet fortsætter.
4
Vælg den ønskede indstilling.
5
Scan og gem det scannede billede.
  bemærk:
Hvis scanning ikke virker i Afbildning, skal du opdatere Mac-operativsystemet til den nyeste version.
Sådan scannes fra en netværkstilsluttet printer
  bemærk:
Disse instruktioner gælder kun for netværksprintere eller trådløse printere (se "Funktioner efter modeller" i brugervejledningen til printeren).
1
Kontrollér, at printeren er tilsluttet og at computeren og tændt.
2
Anbring et enkelt dokument med forsiden nedad på scannerglaspladen, og luk derefter dokumentføderen. Alternativt kan du anbringe de originale dokumenter med forsiden opad i dokumentføderen (se ”Sådan ilægges originaler” i brugervejledningen til printeren.)
3
Start Programmer, og klik på Afbildning.
4
Følg trinnene herunder alt efter operativsystem:
  • For 10.4:
    1. Klik på Enheder > Gennemse enheder på menulinjen.
    2. Vælg din printer under indstillingen Twain-enheder. Kontrollér, at afkrydsningsfeltet Brug TWAIN-software er markeret.
    3. Klik på Tilslut.
      Hvis der vises en advarselsmeddelelse, skal du klikke på Skift Port.. for at vælge port, eller hvis TWAIN-brugergrænseflade vises, skal du klikke på Skift Port.. fra fanen Indstillinger, og vælg derefter en ny port.
  • For 10.5:
    1. Klik på Enheder > Gennemse enheder på menulinjen.
    2. Kontrollér, at afkrydsningsfeltet Tilsluttet er markeret ud for din printer i Bonjour-enheder.
    3. Se trinnene for Mac OS X 10.4, hvis du vil scanne ved hjælp af TWAIN.
  • For 10.6-10.9: vælg din printer under Delt.
5
Indstil scanningsindstillingerne for dette program.
6
Scan og gem det scannede billede.
  bemærk:
  • Hvis scanning ikke virker i Afbildning, skal du opdatere Mac-operativsystemet til den nyeste version. (Afbildning fungerer korrekt i Mac OS X 10.4.7 eller højere.)
  • Se Hjælp til afbildning for at få mere at vide.
  • Du kan også scanne ved hjælp af TWAIN-kompatibelt software, f.eks. Adobe Photoshop.
  • Du kan scanne ved hjælp af ét af disse programmer:
    • Samsung Easy Document Creator-software. Åben mappen Programmer > mappen Samsung > mappen Samsung Easy Document Creator.
    • Samsung Scan Assistant-softwaren. Åbn mappen Programmer > mappen Samsung > Samsung Easy Scan Assistant.