Samsung MFP-printere - Sådan scannes ved hjælp af Samsung Easy Document Creator

Samsung Easy Document Creator er et program, der hjælper brugere med at scanne, kompilere og gemme dokumenter i flere formater, herunder .epub format.
bemærk:
  • Kun tilgængelig for Windows OS- og Mac OS-brugere.
  • Windows XP Service Pack 3 eller højere og Internet Explorer 6.0 eller højere er minimumskravene for Samsung Easy Document Creator.
  • Samsung Easy Document Creator installeres automatisk, når du installerer printersoftwaren (se "Samsung Easy Document Creator” i brugervejledningen til printeren).
1
Anbring et enkelt dokument med forsiden nedad på dokumentglaspladen, og luk derefter dokumentføderen, eller ilæg dokumenter med forsiden opad i dokumentføderen (se "Sådan ilægges originaler" i brugervejledningen til din printer).
2
Fra menuen Start skal du vælge Programmer eller Alle programmer.
  • Til Mac: Åben mappen Programmer > mappen Samsung > mappen Samsung Easy Document Creator.
  • Til Windows 8: Fra Symboler skal du vælge Søg > mappen Programmer > mappen Samsung > Samsung Easy Document Creator.
3
Klik på Samsung-printere, og start derefter Samsung Easy Document Creator.
4
Klik på Scan () fra startskærmen.
5
Vælg typen af scanning, eller en favorit, og klik derefter på Start.
6
Foretag justeringer af billedet efter behov: Scanningsindstillinger > Flere indstillinger.
7
Klik på Scan for at scanne et endeligt billede, eller klik på Scanningseksempel for at se en til forhåndsvisning.
8
Vælg: Gem til placering, Send til email eller Send til SNS.
9
Klik på Gem (for at gemme det scannede billede), Send (for at sende det scannede billede via email) eller Del (for at overføre det scannede billede).
10
Klik på OK.
bemærk:
Hvis der er plads på dokumentglaspladen, kan du scanne mere end ét element ad gangen. Brug værktøjet til at vælge flere områder.