Samsung Xpress MFP SL-M2070, SL-M2071 - Ilægning af papir i bakken

Illustrationerne i denne brugervejledning kan afvige fra printeren, afhængigt af indstillingerne eller modellen. Kontrollér printertypen, se Forsidevisning.
  1. Åbn bakken. Juster derefter bakkens størrelse til størrelsen på det medie, der ilægges, se Bakkeoversigt.
    Figur : Åbn bakken
  2. Bøj papirstakken, og luft den, for at adskille siderne, før du lægger originaler i.
    Figur : Bøj eller luft papiret
  3. Ilæg papiret med den side, der skal udskrives på, opad.
    Figur : Ilæg med forsiden opad
      bemærk:
    • Skub ikke papirbreddestyreren for langt ind, så mediet kommer til at ligge skævt.
    • Brug ikke et ark papir med bukket forkant. Det kan medføre papirstop eller at papiret krøller.
    • Justeres papirbreddestyreren ikke kan det forårsage papirstop.
      Figur : Juster breddestyreren
  4. Tryk papirbreddestyreren sammen, og skub den ind til kanten af papirstakken uden at få den til at bøje.
    Figur : Justering af papirstyrerne
  5. Når du udskriver et dokument, skal du indstille papirtype og -format for bakken. Se Indstilling af papirformat og -type.
Manuel indføring i bakken
Bakken kan rumme specialformater og typer af udskriftsmateriale, f.eks. postkort, notekort og konvolutter. Se Specifikationer for udskriftsmedie.
Tip til brug af manuel indføring i bakken
  • Vælg Papir > Kilde > Manuel indføring fra printerdriveren, og tryk derefter på OK, hver gang en side udskrives.
  • Ilæg kun én type, størrelse og vægt af udskriftsmedie ad gangen i bakken.
  • For at undgå papirstop må du ikke tilføje papir, mens der udskrives, hvis der stadig er papir i bakken.
  • Udskriftsmediet skal ilægges med forsiden opad og den øverste kant ind i bakken først og placeret i midten af bakken.
  • Ilæg kun det relevante papir for at sikre udskriftskvaliteten og undgå papirstop. Se Specifikationer for udskriftsmedie.
  • Glat eventuelt krøllede postkort, konvolutter og labels, før de lægges i bakken.
  • Ved udskrivning på specialmedier skal du følge retningslinjerne for ilægning. Se Sådan udskrives på specialmedier.