Samsung Xpress Color MFP SL-C480 - Overblik over displaymeddelelserne

Meddelelser vises på kontrolpanelets display for at angive printerens status eller fejl. Se tabellerne nedenfor for at forstå meddelelserne og deres betydning, og løs derefter problemet, hvis det er nødvendigt.
  bemærk:
  • Se Sådan bruger du Samsung-printerstatus, hvordan du korrigerer fejlen ved hjælp af retningslinjerne i programvinduet Udskrivningsstatus på computeren.
  • Hvis der ikke er en meddelelse i tabellen, skal du tænde for strømmen igen og prøve at udskrive jobbet igen. Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte:
  • Søg efter indholdet af displaymeddelelser på support-webstedet.
  • Nogle meddelelser vises muligvis ikke på displayet, afhængigt af indstillinger eller modeller.
  • [fejlnummer]: Angiver fejlnummeret.
  • [bakketype]: Angiver bakkenummeret.
  • [medietype]: Angiver medietypen.
  • [medieformat]: Angiver mediestørrelsen.
  • [farve]: Angiver farven på toneren.
Meddelelser relateret til papirstop
Meddelelse
Betydning
Foreslåede løsninger
Dokumentstop. Ryd papirstoppet.
Det ilagte originale dokument sidder fast i dokumentføderen.
Fjern papirstoppet, se Original, papirstop.
Papirstop inde i printeren.
Papir har sat sig fast i printeren.
Fjern papirstoppet, se Inde i printeren.
Papirstop i bakke.
Papir har sat sig fast i papirbakken.
Fjern papirstop, se Sådan fjerner du papirstop.
Papirstop i udgangsområdet.
Der er papirstop i udgangsområdet.
Fjern papirstoppet, se Original, papirstop i scannerens udgangsområde.
Intet papir i bakken.
Der er intet papir i bakken.
Læg papir i bakken, se Sådan lægger ud papir i bakken.
Meddelelser relateret til toner
  advarsel:
Samsung anbefaler ikke brug af en tonerpatron, der ikke er fra Samsung, såsom en genopfyldt eller genfremstillet tonerpatron. Samsung garanterer ikke for kvaliteten af en tonerpatron, der ikke er fra Samsung. Såfremt service eller reparation bliver nødvendig som følge af brug af en tonerpatron, der ikke er fra Samsung, er dette ikke omfattet af printerens garanti.
Meddelelse
Betydning
Foreslåede løsninger
Installer toner.
Der er ikke installeret en tonerpatron.
Installer en tonerpatron.
Ikke-kompatibel [farve] toner.
Tonerpatronen er ikke egnet til printeren.
Udskift tonerpatronen med en patron fra Samsung.
Klargør toner.
Der er en lille mængde toner tilbage i den angivne patron. Patronens estimerede levetid for toner er snart nået.
Klargør en ny patron til udskiftning. Du kan midlertidigt øge udskriftskvaliteten ved at omfordele toneren, se Omfordeling af toner.
Udskift toner.
Den angivne tonerpatron har næsten nået sin estimerede levetid.a
Du kan vælge Stop eller Fortsæt som vist på kontrolpanelet. Hvis du vælger Stop, standser printeren udskrivningen og kan ikke udskrive mere, før patronen udskiftes. Hvis du vælger Fortsæt, fortsætter printeren med at udskrive, men udskriftskvaliteten kan ikke garanteres. Det kan medføre omfattende beskadigelse af printeren.
Udskift tonerpatronen for at opnå den bedste udskriftskvalitet, når denne meddelelse vises. Hvis patronen fortsat bruges efter dette tidspunkt, kan det medføre problemer med udskriftskvaliteten, se Sådan udskiftes tonerpatronen.
Den angivne tonerpatron har nået sin estimerede levetida. Printeren stopper muligvis udskrivningen.
Udskift tonerpatronen, se Sådan udskiftes tonerpatronen.
a. Patronens estimerede levetid betyder den forventede eller estimerede levetid for tonerpatronen, hvilket angiver den gennemsnitlige kapacitet af udskrifter, og er designet i henhold til ISO/IEC 19798, se Tilgængelige forbrugsartikler. Driftsmiljø, procent af billedareal, udskrivningsinterval, medie, procent af billedareal og medieformat kan have indflydelse på antallet af sider. Selvom meddelelsen udskift patron vises og printeren stopper med at udskrive, kan der være noget toner tilbage i patronen.
Meddelelser relateret til bakke
Meddelelse
Betydning
Foreslåede løsninger
Forkert papirtype i bakke.
Det papirformat, der er angivet under printeregenskaber, svarer ikke til det papir, der er ilagt.
Læg det korrekte papir i bakken.
Netværksrelaterede meddelelser
Meddelelse
Betydning
Foreslåede løsninger
Kunne ikke oprette forbindelse til WPS.
Printeren kunne ikke oprette forbindelse til WPS.
Kontrollér WPS-indstillingerne, se Sådan bruges menuen WPS-indstillinger.
Installer trådløst NIC.
Der er et problem med netværksgrænsefladen.
Sluk for strømmen, og tænd igen. Kontakt HP's kundesupport, hvis problemet fortsætter.
Netværksproblem: IP-konflikt.
Den angivne IP-adresse til netværket bruges andetsteds.
Kontrollér IP-adressen, og nulstil den, om nødvendigt, se Sådan udskrives en netværkskonfigurationsrapport.
Trådløst netværk blev ikke fundet.
Printeren kan ikke finde det trådløse netværk.
Kontrollér status for den trådløse router eller adgangspunktet, inklusive konfiguration og strømforsyninger, samt enhver enhed, der kan påvirke trådløs kommunikation. Kontakt HP's kundesupport, hvis problemet fortsætter.
Trådløs opsætning ikke korrekt.
Indstillingerne for trådløst netværk er konfigureret forkert i forhold til sikkerhedsmetoden.
Omkonfigurer de trådløse indstillinger for printeren, SWS, adgangspunkt eller trådløs router. WPA2-PSK/AES-sikkerhedsmetoden anbefales. Kontakt HP's kundesupport, hvis problemet fortsætter.
Den adgangskode, der er angivet i indstillingerne for trådløs sikkerhed, er forkert.
Printeren understøtter ikke den sikkerhedsmetode, der anvendes af adgangspunktet eller den trådløse router.
Der har været fejl på enten adgangspunktet eller den trådløse router.
Kunne ikke oprette forbindelse til trådløst adgangspunkt.
Printeren kunne ikke oprette forbindelse til det trådløse adgangspunkt (adgangspunkt eller trådløs router).
Kontrollér status adgangspunktet, inklusive dets konfiguration og strømforsyninger, samt enhver enhed, der kan påvirke trådløs kommunikation. Kontakt HP's kundesupport, hvis problemet fortsætter.
Wi-Fi Direct er ikke klar.
Printeren kunne ikke initialisere Wi-Fi Direct-forbindelse.
Genstart printeren for at initialisere de trådløse indstillinger. Kontakt HP's kundesupport, hvis problemet fortsætter.
Wi-Fi Direct er ikke tilsluttet.
Printeren kunne ikke oprette forbindelse via Wi-Fi Direct.
Slå Wi-Fi Direct-funktionen fra og slå den til igen, eller genstart printeren eller mobilenheden. Kontakt HP's kundesupport, hvis problemet fortsætter.
Diverse meddelelser
Meddelelse
Betydning
Foreslåede løsninger
Dæksel åbent. Luk det.
Dækslet er lukket korrekt.
Luk dækslet, indtil det klikker på plads.
Dæksel på scanneren er åbent.
Dækslet på scanneren er ikke lukket korrekt.
Luk dækslet, indtil det klikker på plads.
Fejl: [fejlnummer]. Ring efter service.
Der er et problem med systemet.
Tænd for strømmen igen. Kontakt HP's kundesupport, hvis problemet fortsætter.
Fejl: [fejlnummer]. Dæksel åbent/luk.
Billedbehandlingsenheden er ikke installeret korrekt, eller dækslet er ikke lukket korrekt.
Geninstaller billedbehandlingsenheden for at bekræfte, at den sidder korrekt. Luk dækslet, indtil det klikker på plads.
Fejl: [fejlnummer]. Sluk og tænd igen.
Printerenheden ikke kan styres.
Genstart strømmen, og prøv udskriftsjobbet igen. Kontakt HP's kundesupport, hvis problemet fortsætter.
Kontrol af id mislykkedes. Kontroller CTD-sensoren.
Der er et problem med CTD-sensoren.
Tænd for strømmen igen. Kontakt HP's kundesupport, hvis problemet fortsætter.
Udskriftsbakke fuld. Fjern papir.
Udskriftsbakken er fuld, eller sensoren er ikke vender nedad.
Fjern papir fra udskriftsbakken, printeren fortsætter udskrivning. Sørg for, at sensoren er vender nedad. Kontakt HP's kundesupport, hvis problemet fortsætter.
Klargør fikseringsenhed snart.
Fikseringsenhedens levetid udløber snart.
Udskift fikseringsenheden med en ny, kontakt HP’s kundesupport.
Klargør ny billedenhed.
Billedenhedens levetid udløber snart.
Udskift billedenheden med en ny, kontakt HP’s kundesupport.
Klargør nyt overførselsbælte.
Overførselsbæltets levetid udløber snart.
Udskift overførselsbæltet med et nyt, kontakt HP's kundeservice.
Klargør ny overførselsvalse.
Overførselsbæltets levetid udløber snart.
Udskift overførselsbæltet med et nyt, kontakt HP's kundeservice.
Udskift fikseringsenheden.
Fikseringsenhedens løbetid er udløbet.
Udskift fikseringsenheden enheden med en ny, kontakt HP’s kundeservice.
Udskift med ny billedenhed.
Billedenhedens levetid er udløbet.
Udskift billedenheden med en ny, kontakt HP’s kundesupport.
Udskift overførselsbæltet.
Overførselsbæltets levetid er udløbet.
Udskift overførselsbæltet med et nyt, kontakt HP's kundeservice.
Udskift overførselsvalsen.
Overførselsbæltets levetid er udløbet.
Udskift overførselsbæltet med et nyt, kontakt HP's kundeservice.
Udskift eller installer boks til affaldstoner.
Levetiden for boksen til affaldstoner er udløbet, og printeren vil stoppe med at udskrive, indtil en ny boks til affaldstoner placeres i printeren.
Udskift en boks til affaldstoner med en boks til affaldstoner fra Samsung.
Scanner låst.
Scanneren er låst.
Tænd for strømmen igen. Kontakt HP's kundesupport, hvis problemet fortsætter.
Scannerenhed åben eller papirstop i udgangsområde.
Scannerenheden er ikke lukket korrekt, eller der er papirstop i scannerområdet.
Fjern papirstoppet, se Original, papirstop.
Luk dækslet, indtil det klikker på plads.
Fejl i overførselsbælte.
Overførselsbælte kan ikke styres.
Genstart strømmen, og prøv udskriftsjobbet igen. Kontakt HP's kundesupport, hvis problemet fortsætter.