• Oplysning
    Velkommen Samsung Printer Kunder

Har du brug for support til din Samsung printer? HP er her for at hjælpe! Flere oplysninger

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

Samsung-laserprintere - Få mere at vide om konfigurering af en kabelforbundet netværksforbindelse i Windows.

Få mere at vide om, hvordan du installerer printerdriveren og konfigurerer en kabelforbundet netværksforbindelse.
Hvis du endnu ikke har installeret printerdriveren, skal du gå til Software and Driver Downloads (software- og driveroverførsler) og indtaste din printermodel i søgefeltboksen for at downloade den nyeste driver.
Brug følgende trin til at installere printerdriveren og konfigurere en kabelforbundet netværksforbindelse.
  1. Tilslut Ethernet-kablet til bagsiden af routeren, og tilslut derefter den anden ende af Ethernet-kablet til din printer.
  2. Når forbindelserne er lavet, skal du starte printerdriverens opsætning ved at dobbeltklikke på .exe-filen, du downloadede fra supportcenteret.
    Hvis du endnu ikke har installeret printerdriveren, skal du gå til Software and Driver Downloads (software- og driveroverførsler) og indtaste din printermodel i søgefeltboksen for at downloade den nyeste driver.
  3. Marker afkrydsningsfeltet for at acceptere installationsaftalerne, og klik derefter på Næste.
    Figur : Eksempel på installationsaftalen
    Billedet viser installationsaftalerne
  4. Vælg Netværksforbindelse som installationstypen, og klik derefter på Næste.
    Figur : Eksempel på valg af forbindelsestype
    Billedet viser valg af Netværksforbindelse
  5. For første opsætning skal du vælge Ja, jeg vil konfigurere min printers netværk og klikke på Næste.
    Figur : Eksempel på at vælge Ja
    Billedet viser valg af Ja til trådløs konfiguration
  6. Sørg for, at printeren er tændt, og netværkskablet er tilsluttet fra printeren til routeren.
    Figur : Eksempel på brug af Ethernet-kablet
    Billedet viser diagram over Ethernet-kabelforbindelse
  7. Guiden søger efter tilgængelige printere. Hvis printeren ikke findes, skal du kontrollere Ethernet-forbindelsen mellem printeren og routeren, og sørge for, at printeren er tændt.
    Figur : Eksempel på guiden, der søger efter printere
    Billedet viser statuslinje for søgning af printere
  8. Søgbare printere vises i vinduet. Vælg din printer, hvis mere end en vises, og klik derefter på Næste for at fortsætte.
      bemærk:
    Hvis du vil have, at portnavnet er det samme som IP-adressen, skal du markere feltet ud for Indstil porten som IP-adresse.
    Figur : Eksempel på Indstil porten som IP-adresse
    Billedet viser at vælge feltet til at give porten samme navn som IP-adressen
  9. Markér felterne, hvis de ikke allerede er markerede, for at vælge softwaren, og klik derefter på Næste for at fortsætte.
    Figur : Eksempel viser felter markeret til software
    Billedet viser valg af software, der skal installeres
  10. Skærmbilledet for printerdriveren viser statuslinjen.
    Figur : Eksempel på ægte Samsung-toner
    Billedet viser brug af ægte Samsung-toner
  11. Efter installationen af softwaren skal du markere feltet ud for Udskriv en testside og klikke på Afslut for at bekræfte, at printeren er tilsluttet korrekt.
    Figur : Eksempel på afslutning af softwareinstallationen
    Billedet viser vinduet med den afsluttede installation
Hvis Start Easy Eco Driver before printing job (start Easy Eco Driver før udskrivning) er valgt, viser Easy Eco Driver-softwaren før hvert udskriftsjob et eksempel på din udskrivning og gør det muligt at justere toner/papir.