Samsung-laserprintere - Understøttede papirtyper

Samsung-printere har specifikke papirtyper (medier), der kan bruges, men disse varierer afhængigt af printermodellen. I brugervejledningen kan du se en liste over anbefalet papir til din printermodel, herunder konvolutter, etiketter, karton, transparenter og blankt papir. Hvis du ikke har brugervejledningen, skal du følge nedenstående trin for at finde oplysningerne for din specifikke printermodel.
bemærk:
Samsung anbefaler, at du ikke bruger tungt, blankt papir i en Samsung-printer. De fleste printere understøtter 16 til 24 lb. papir i den primære bakke og 16 til 43 lb. papir i den manuelle bakke. Tungt, blankt papir kan resultere i indvendig skade på din printer, hvilket kan medføre, at printergarantien annulleres.

Download printervejledningen

Brug disse trin til at downloade din printervejledning.
  1. Gå til support.hp.com, og indtast din printermodel i søgefeltet, og klik derefter på søgeknappen.
  2. Klik på Brugervejledninger.
  3. Klik på titlen på brugervejledningen for at åbne den.