Mobile HP OfficeJet 250-printere - Fejlen "Papirstop"

Dette dokument er beregnet til HP OfficeJet 250, 250C, 252, 252C og 258 All-in-One-mobilprintere.
Printeren indfører ikke papir under et udskriftsjob, og der vises en fejlmeddelelse om Papirstop på printerens kontrolpanel eller på computeren, der indikerer, at der kan være papir inde i printeren, som sidder fast.
  bemærk:
Papirstop kan være sande eller falske. Printeren kan melde om papirstop, selvom der ikke er noget papirstop. De følgende trin gælder både for sande og falske papirstop.
Du skal bruge en lommelygte til at udføre nogle af disse trin.
Figur : Lommelygte
 Lommelygte
Trin 1: Fjern alt fastsiddende papir fra printeren
Der kan opstå papirstop flere forskellige steder i printeren. Hvis du ikke kan finde det fastsiddende papir i et område, skal du fortsætte til næste område, indtil papirstoppet er lokaliseret.
Hvis du har kontrolleret for og fjernet fastsiddende papir fra hvert enkelt printerområde, og fejlen fortsætter, skal du fortsætte til næste trin.
Trin 2: Kontrollér, at slæden bevæger sig frit
Sørg for, at slæden kan bevæge sig frit i hele printerens bredde.
  1. Tryk på OK på fejlskærmen på printerens kontrolpanel.
    Printeren forsøger at fjerne papirstoppet automatisk.
    Hvis der stadig er papirstop, skal du fortsætte med disse trin for at fjerne papiret manuelt.
  2. Åbn dækslet til blækpatronerne.
    Slæden bevæger sig til højre side af blækpatronens adgangsområde.
  3. Vent, indtil printeren ikke er i brug og stille, før du fortsætter.
  4. Tag netledningen og andre kabler ud, mens printeren er tændt.
      vigitig advarsel:
    Du skal trække netledningen ud for at kunne bevæge slæden med hånden og nulstille papirfremføringsmekanismen uden at risikere at få elektrisk stød.
  5. Brug en lommelygte og se ind i printeren.
  6. Skub slæden med et fast greb mod venstre og højre, og fjern derefter eventuelle genstande, som blokerer for slædens bane.
  7. Luk dækslet til blækpatronerne.
  8. Tilslut netledningen igen og eventuelle andre kabler på bagsiden af printeren, og tænd derefter for printeren.
Prøv at udskrive. Hvis fejlen fortsætter, skal du fortsætte til næste trin.
Trin 3: Nulstil printeren
Printeren kan nogle gange vise en fejlmeddelelse, selv når problemet er blevet løst. Nulstil printeren for at fjerne fejlen.
  1. Tænd for printeren, hvis ikke den allerede er tændt.
  2. Vent, indtil printeren ikke er i brug og stille, før du fortsætter.
  3. Tag netledningen ud bag på printeren, mens printeren er tændt.
  4. Træk netledningen ud af stikkontakten.
  5. Vent mindst 60 sekunder.
  6. Sæt netledningen tilbage i stikkontakten.
      bemærk:
    HP anbefaler, at du tilslutter printerens netledning direkte til stikkontakten på væggen.
  7. Sæt netledningen i igen bag på printeren.
  8. Tænd for printeren, hvis ikke den tænder automatisk.
    Printeren gennemgår muligvis en opvarmningsperiode. Indikatorerne på printeren blinker muligvis, og slæden kan bevæge sig.
  9. Vent, indtil produktet er varmet op og printeren er standset og lydløs, før du fortsætter.
Prøv at udskrive. Fortsæt til næste trin, hvis problemet ikke er løst.
Trin 4: Rengør papirfremføringsvalserne
Der kan samle sig støv, papirfibre og papirstykker på papirfremføringsvalserne, hvor de kan være årsag til papirstop og papirfremføringsproblemer. Rens valserne inde i printeren, og prøv derefter at udskrive igen.
Hav følgende materialer klar:
  • En ren, fnugfri vatpind
  • Destilleret vand eller vand fra flaske
      advarsel:
    Brug ikke postevand, da det kan indeholde forurenende stoffer, som kan beskadige printhovedet.
Hvis du har renset valserne i hvert printerområde, og fejlen fortsætter, skal du fortsætte til næste trin.
Kontakt HP for service i alle lande/områder undtagen Asien og Stillehavsområdet.
Udfør service på produktet, hvis du har gennemgået alle ovenstående trin, og der stadig er et problem.
Kontroller din produktgaranti for at finde ud af, om dit produkt stadig er dækket af garantien, og gå derefter til Kontakt HP Support for at aftale en reparation eller en erstatning.
Der pålægges muligvis reparationsgebyrer for produkter, der ikke er dækket af garantien.