• Oplysning

Samsung Xpress SL-M2020, SL-M2026 - Forstå status-LED'erne

Farven på status-LED'en angiver printerens status.
  bemærk:
  • Nogle LED'er er muligvis ikke tilgængelige, afhængigt af model eller land.
  • Ved afhjælpning af fejlen skal du se fejlmeddelelsen og tilhørende instruktioner fra fejlfindingsdelen.
  • Du kan også afhjælpe fejlen ved hjælp af retningslinjerne i programvinduet Samsung Printer Status.
Hvis fejlen varer ved, skal du kontakte HP's kundesupport.
Status-LED'er
Status
Beskrivelse
Status-LED
Slukket
Printeren er slukket eller sparetilstand.
Grøn
Blinker
Når printeren modtager data og udskriver data.
Når baggrundslyset blinker hurtigt, udskriver printeren data.
Tændt
Printeren er online og kan bruges.
Rød
Blinker
Venter på, at der bliver trykket på knappen (Print screen) eller (WPS) for manuel udskrivning.
Tændt
Dækslet åbnes. Luk dækslet.
Der er ikke noget papir i bakken, når du modtager eller udskriver data. Læg papir i bakken, se Ilægning af papir i bakken.
Maskinen er stoppet på grund af en større fejl.
Når printeren er manuel og manuel dupleksudskrivning.
Orange
Blinker
Opgraderer firmware.
Tændt
Der opstod et papirstop, se Ryd papirstop.
Toner-LED, WPS-LED og strøm-LED
Status
Beskrivelse
Toner-LED
Orange
Blinker
Der er en lille mængde toner tilbage i patronen. Patronens estimerede levetid for toner er snart nået. Gør en ny patron klar til udskiftning. Du kan midlertidigt øge udskriftskvaliteten ved at omfordele toneren, se Omfordeling af toner.
Tændt
En tonerpatron har næsten nået slutningen af sin estimerede levetida. Det anbefales at udskifte tonerpatronen, se Udskift tonerpatronen.
Slukket
Alle tonerpatroner er på normal kapacitet.
WPS-LEDb
Blå
Blinker
Printeren opretter forbindelse til et trådløst netværk.
Tændt
Når printeren er sluttet til et trådløst netværk, se Brug WPS-knappen.
Slukket
Printeren er ikke forbundet til et trådløst netværk.
Strøm-LED
Blå
Tændt
Printeren er i strømbesparelsestilstand.
Slukket
Printeren er i klar-tilstand, eller strømmen til printeren er slukket.
a. Patronens estimerede levetid betyder den forventede eller anslåede levetid for tonerpatronen, hvilket indikerer den gennemsnitlige kapacitet for udskrifter og er designet i overensstemmelse med ISO/IEC 19752. Antallet af sider kan påvirkes af driftsmiljø, udskrivningsinterval, grafik, medietype og medieformat. Der kan være noget toner tilbage i patronen, selvom den røde LED lyser og printeren standser udskrivningen.
b. Kun trådløse modeller, se Funktioner efter model.